Elmag Radio

[

Kliknite da bi slusali Elmag Radio

]

Zahvaljujemo Vam se što je naš sajt Vaš pravi izbor. Nudimo Vam da odaberete da li želite da nas slušate uživo na kanalu Elmag Live ili na jednom od 12 digitalnih, za Vas pažljivo biranih muzičkih kanala. Kompanija Oki Air Broadcasting d.o.o. osnovana je u Podgorici, februara 2016. godine i posluje u sklopu grupacije Oki Air kompanija. Odobrenje za rad Elmag Radija izdala je Agencija za elektronske medije Crne Gore, 27. jula 2016. godine za 10 radio-difuznih frekvencija, na osnovu čega jačinom signala pokrivamo preko 90% nastanjene teritorije C... See more

Bar FM|96.0
Bijelo Polje FM|107.2
Budva FM|105.3
Cetinje FM|97.3
Kotor FM|88.0
Nikic FM|106.9
Plav FM|99.9
Podgorica FM|96.0
Tivat FM|96.0
Ulcinj FM|99.0
+38267969696
Josipa Broza Tita 23a, Podgorica, Montenegro
last update
[2023-03-26 04:39:56]
Zahvaljujemo Vam se što je naš sajt Vaš pravi izbor. Nudimo Vam da odaberete da li želite da nas slušate uživo na kanalu Elmag Live ili na jednom od 12 digitalnih, za Vas pažljivo biranih muzičkih kanala.

Kompanija Oki Air Broadcasting d.o.o. osnovana je u Podgorici, februara 2016. godine i posluje u sklopu grupacije Oki Air kompanija. Odobrenje za rad Elmag Radija izdala je Agencija za elektronske medije Crne Gore, 27. jula 2016. godine za 10 radio-difuznih frekvencija, na osnovu čega jačinom signala pokrivamo preko 90% nastanjene teritorije Crne Gore, što nas svrstava u emitera sa nacionalnom pokrivenošću. Pored FM frekvencija, program emitujemo i putem interneta i mobilnih aplikacija. U sklopu kompanije Oki Air Broadcasting d.o.o., posluje i radio stanica Mag Radio, EL Radio i Arena Radio.

Elmag Radio – Medijska kapija Crne Gore je prvi privatni elektronski medij u našoj zemlji, samim tim i najstariji medijski brend kod nas, čija tradicija datira od 1994. godine, tačnije od 08. juna, kada je u etar krenuo prvi talas dobrog zvuka, po kojem je Elmag prepoznat i danas.

Raznovrsna programska šema odredjena je po modernom AC (Adult Contemporary) muzičkom formatu, čime smo prva radio stanica u državi formatirana po uzoru na vodeće radio stanice u regionu i svijetu.

Cilj nam je da sa kvalitetnim timom mladih i zabavnih voditelja koji se po stilu razlikuju od svih ostalih, budemo dio svakodnevice naših slušalaca. To je razlog što se Elmag Radio od početka svog rada pozicionirao u sami vrh slušanosti u Crnoj Gori.

Proizvodimo i emitujemo program muzičko – zabavnog i informativnog karaktera, koji je upotpunjen kratkim i zanimljivim sadržajima iz oblasti turizma, kulture, umjetnosti, ekonomije, politčkih i ostalih društvenih sfera. Tako koncipiran program, koji se emituje svakog dana – 24 časa dnevno, izdvaja nas kao radio emitera sa najsveobuhvatnijim i najdinamičnijim sadržajem.

Programsku šemu dijelimo na jutarnju, podnevnu, dnevnu, večernju i noćnu, omogućavajući našim slušaocima da konstantno uživaju u dobrom izboru najvećih hitova domaće i strane muzike, ali i da na svakih sat vremena čuju najvažnije vijesti iz zemlje i svijeta. Dokaz našeg kvaliteta je saradnja sa uglednim klijentima, renomiranim kompanijama i marketinškim agencijama. Nezaobilazan smo medijski partner brojnih kulturnih, sportskih, humanitarnih i drugih društveno značajnih dogadjaja.

Status ekskluzivnog radijskog partnera u mnogim uspješnim projekatima u velikoj mjeri je promovisao naš brend i doprinio našem pozitivnom imidžu u svojstvu društveno odgovorne kompanije. Ipak, i Vaše mišljenje kao i povjerenje su nam jedan od najznačajnijih pokazatelja uspjeha, zato nam sve Vaše ideje, sugestije i komentare možete slati na mail [email protected].

Uprkos činjenici da je slušanje radija intimni doživljaj podložan različitim muzičkim i drugim ukusima, Elmag Radio je opšte prihvaćen brend, priznat kao nesumnjiva profesionalna vrijednost, poštovan i cijenjen kod slušalaca svih generacija.

Motivisan i kreativan tim, lojalna publika, bogat programski sadržaj, izgradjena infrastruktura, snažan marketing i izuzetan društveni status, prednosti su na kojima temeljimo svoje ambiciozne planove. Javnost, relevantne strukovne i društvene institucije i ustanove u nama su prepoznale jedinstven komercijalni radijski servis u Crnoj Gori.

S toga, uživajte u našem programu i budete dio Elmag Radija – Medijske kapije Crne Gore, jer se svi slušaju, a mi smo najslušaniji…
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,07:42:00)