Radio RTK Kosova 2

[

RTK e Publikut

]

Radio Kosova 2 është pjesë e transmetuesit publik: Radiotelevizionit të Kosovës. Me 24 orë program informativ, edukativ dhe argëtues për audiencën, Radio Kosova paraqet adresën unike mediale në Republikën e Kosovës. Radio Kosova 2 çdo ditë transmeton në: gjuhën shqipe, gjuhën serbe, gjuhën turke, gjuhën boshnjake dhe në gjuhën rome. Radio Kosova2 ofron informacion të shpejt, të saktë dhe të balancuar; materiale ekskluzive nga të gjitha lëmit; emisione dhe analize në baza ditore, për problemet më të mprehta dhe çështjet më të rëndësishme. Me p... See more

Golesh FM|97.7
Mitrovice FM|91.5
Prishtina FM|93.3
Prishtine FM|97.7
Zatriq FM|92.4
+38338242273
Rr. \u0026#34;Xhemail Prishtina\u0026#34; nr. 12 / Prishtinë / Kosovë
last update
[2024-03-17 20:31:18]
Radio Kosova 2 është pjesë e transmetuesit publik: Radiotelevizionit të Kosovës.

Me 24 orë program informativ, edukativ dhe argëtues për audiencën, Radio Kosova paraqet adresën unike mediale në Republikën e Kosovës.

Radio Kosova 2 çdo ditë transmeton në: gjuhën shqipe, gjuhën serbe, gjuhën turke, gjuhën boshnjake dhe në gjuhën rome.

Radio Kosova2 ofron informacion të shpejt, të saktë dhe të balancuar; materiale ekskluzive nga të gjitha lëmit; emisione dhe analize në baza ditore, për problemet më të mprehta dhe çështjet më të rëndësishme.

Me programin gjithëpërfshirës argëtues dhe sportiv, Radio Kosova 2 u dedikohet të gjitha moshave dhe kategorive shoqërore.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-07-10,17:43:39)
Радио отдых