Radio La Mina

[

La Manana

]

A l’any 1984 sorgeix al barri de la Mina la idea d’iniciar una emissora. La iniciativa parteix de la Coordinadora de Joventut del barri. Un grup de persones amb ganes de tirar-ho endavant, es posa a treballar amb les poques possibilitats que tenien i, poc a poc neix un mitjà de comunicació: “Taller de Ràdio La Mina”. En un principi l’emissora està situada en una petita habitació de la casa d’un veí del barri, més tard passa a un dels locals del centre cívic, on comença a consolidar-se la seva vessant educativa i transformadora. Després d’una èp... See more

Barcelona FM|102.5
San Adrian FM|102.5
+34933817950
la calle Marte nº 2408930 Sant Adrià de Besòs
last update
[2023-08-10 06:01:25]
Views:
10
2023-12-22 01:11:35
¡La Antártida te está escuchando!
Reply
Report
A l’any 1984 sorgeix al barri de la Mina la idea d’iniciar una emissora. La iniciativa parteix de la Coordinadora de Joventut del barri.

Un grup de persones amb ganes de tirar-ho endavant, es posa a treballar amb les poques possibilitats que tenien i, poc a poc neix un mitjà de comunicació: “Taller de Ràdio La Mina”.

En un principi l’emissora està situada en una petita habitació de la casa d’un veí del barri, més tard passa a un dels locals del centre cívic, on comença a consolidar-se la seva vessant educativa i transformadora.

Després d’una època de creixement i clarificació, el projecte d’aquest taller es valora com d’interès per a la vida del barri i té una projecció ciutadana digna de ser recolzada.

TALLER: Lloc on un grup de joves i alguns adults s’associen per a un projecte educatiu, d’aprenentatge, de difusió sòcio-cultural, creat amb les seves pròpies mans.

DE RÀDIO: Instrument de difusió al servei d’un projecte comunitari. Mitjà de comunicació i acostament entre els veïns del barri de La Mina i el barris del voltant. Lloc d’ofertes culturals, recreatives, laborals... i en connexió amb altres entitats del barri, especialment els grups que composen la Coordinadora de Joventut. Sense afany de lucre i manteniment de la seva independència en tot moment.

LA MINA: Lloc en el que neix i que dota de sentit a l’instrument i al contingut que transmet.

Des de l’any 1993 l’entitat intenta tenir una persona alliberada per tal de dotar al projecte d’un caràcter més profund de servei educatiu, enfortint la línia de Taller.

El 20 de desembre de 1997 s’inauguren els nous locals, situats al carrer Mart 24 del mateix barri de La Mina.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-26,22:34:30)