Radio Vallis Aurea

[

Glazba koju volite

]

Radio postaja "Vallis Aurea" djeluje već 15 godina, točnije od listopada 1994. god. Rješenjem Ministarstva prometa i veza dobili smo koncesiju za emitiranje radijskog programa na gradskoj frekvenciji grada Požege i okolice na 90,2 Mhz. U travnju 1997. potpisali smo i konačni ugovor s nadležnim ministarstvom za emitiranje programa u trajanju od četiri godine. "Radio Vallis Aurea" u cijelosti je u privatnom vlasništvu, a tijekom vremena i kadrovskom popunjenošću dostigla je zavidnu razinu. Koncipirani kao glazbeno-informativni radio pridobili sm... See more

Pozega FM|90.2
Playlist:
22:26
Radio Vallis Aurea
+38534271353
Cehovska ul. 8/1, 34000, Požega, Hrvatska
last update
[2024-02-11 08:05:19]
Radio postaja "Vallis Aurea" djeluje već 15 godina, točnije od listopada 1994. god. Rješenjem Ministarstva prometa i veza dobili smo koncesiju za emitiranje radijskog programa na gradskoj frekvenciji grada Požege i okolice na 90,2 Mhz. U travnju 1997. potpisali smo i konačni ugovor s nadležnim ministarstvom za emitiranje programa u trajanju od četiri godine.

"Radio Vallis Aurea" u cijelosti je u privatnom vlasništvu, a tijekom vremena i kadrovskom popunjenošću dostigla je zavidnu razinu. Koncipirani kao glazbeno-informativni radio pridobili smo veliku naklonost svih krugova slušateljstva i prema anketama danas smo najslušanija radio postaja ne samo na području Grada Požege već i čitave Požeštine. U prilog značaja naše radio postaje svjedoči dodjela Kolektivne godišnje nagrade Grada Požege.

Jedna od osobnosti radio postaje svakako je rad na vlastitoj promidžbi kroz medijska pokroviteljstva niza kulturno-zabavnih, glazbenih i športskih manifestacija od značaja za Grad Požegu i cijelu Požešku županiju. Također smo otvoreni i za suradnju s drugim radio postajama diljem Hrvatske, članovi smo Udruge lokalnih glasila Hrvatske te grupacije Media servis koju čini dvadesetak najslušanijih domaćih radio postaja i jedini smo među njima sa gradskom frekvencijom.

Danas zapošljavamo 11 djelatnika emitirajući program u vlastitoj produkciji neprekidno 24 sata. Sadašnjom lokacijom i atraktivnim prostorom u samom središtu grada i simbolično smo izrazili nastojanje Radia Vallis Aurea da postanemo što dostupniji svim slušateljima i korisnicima naših radio usluga.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-03,19:32:44)