Radio KISS FM

[

Зошто Радио Kiss FM ?

]

Затоа што сме меѓу првите приватни интернет радио станици во земјата со преку 25 години непрекинато постоење.Радио KISS FM е ќе ја задржи препознатливоста во брзината и квалитетот на објавување на сите музички вести и настани од Македонија и целиот свет. Сите музички вести на едно место, не дозволувајте другите да ви раскажуваат, дознајте секогаш први.... See more

+38978286756
+38978286756
Cico Popovikj 12/3-24, Skopje, Republic of Macedonia
last update
[2024-02-01 20:12:53]
Затоа што сме меѓу првите приватни интернет радио станици во земјата со преку 25 години непрекинато постоење.Радио KISS FM е ќе ја задржи препознатливоста во брзината и квалитетот на објавување на сите музички вести и настани од Македонија и целиот свет. Сите музички вести на едно место, не дозволувајте другите да ви раскажуваат, дознајте секогаш први.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-05-15,16:47:56)