Radio Ujala

[

Nr.1 Bollywood radiostation van Ned

]

Radio is van oudsher (India en Suriname) de belangrijkste informatiebron voor Hindoestanen. Komt er bijvoorbeeld iemand te overlijden, dan zul je geen rouwadvertentie aantreffen in print media. Dit wordt traditioneel via de radio bekendgemaakt. Drie keer per dag worden er familieberichten gelezen bij UR. Ujala Radio vormt, met een marktaandeel van ruim 95% in grote delen van het land, de belangrijkste communicatiekanaal voor Hindoestanen in Nederland. Frequentie's Ujala Radio Met 7 frequentie's is UJALA RADIO in vrijwel de gehele randstad te... See more

Amsterdam FM|93.3
Hilversum FM|90.1
+31(0)203630808
Hoogoord 51B, 1102 CC Amsterdam
last update
[2023-03-27 05:28:42]
Radio is van oudsher (India en Suriname) de belangrijkste informatiebron voor Hindoestanen. Komt er bijvoorbeeld iemand te overlijden, dan zul je geen rouwadvertentie aantreffen in print media. Dit wordt traditioneel via de radio bekendgemaakt. Drie keer per dag worden er familieberichten gelezen bij UR.

Ujala Radio vormt, met een marktaandeel van ruim 95% in grote delen van het land, de belangrijkste communicatiekanaal voor Hindoestanen in Nederland.

Frequentie's Ujala Radio

Met 7 frequentie's is UJALA RADIO in vrijwel de gehele randstad te horen.

Etherfrequenties UR:

90.1 Fm: A’dam zuidoost, Flevoland, Hilversum, Huizen, Amstelveen, Diemen, Almere en Lelystad

93.3 Fm: Noord Holland, Groot A’dam, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Alkmaar, Hoofddorp, Haarlem, zelfs tot aan Den Helder & Callantsoog.

Kabelfrequenties UR:

101.8 Fm: Groot Amsterdam; Amsterdam, Abcoude, Nigtevecht, Oostzaan, Ouder Amstel, Weesp, Landsmeer, Diemen, Purmerend en Zaanstad.

98.1 Fm: Flevoland: Almere, Dronten, Swifterbant en Lelystad.

102.4 Fm: Den Haag, Delft, Rijswijk, Ypenburg, Leidscheveen, Nootdorp, Leidschendam, Voorburg en Wassenaar.

104.9 Fm : Rotterdam, Hoek van Holland, Hoogvliet, etc.

96.3 fm: midden Utrecht; De Bilt, Maarssen, Nieuwegein, Vianen, Bilthoven, Houten en Maartensdijk

Digitaal via UPC en Casema:

UR is tevens gratis landelijk te beluisteren via het standaard digitale RTV pakket van Casema(kanaal 620) en UPC(radiokanaal 76). Hiermee heeft UR een (digitale) dekking van circa 80% binnen Nederland

Cijfers zeggen niet altijd alles. Neem daarom zelf de proef op de som en stel aan een willekeurige Hindoestaan de vraag naar welk radiostation hij/zij luistert. Vrijwel elke respondent zal Ujala Radio noemen.

© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,21:43:23)