Radio Kocani (Кочани)

[

Listen Live

]

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.

Kocani FM|91.4
+38933612613
last update
[2023-03-26 04:25:41]
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,23:12:31)