Radio BNR Burgas (Радио бургас)

[

БНР Бургас е информационният радио лидер на българския Югоизток

]

БНР е обществена медия, която винаги е държала на свободата на мнение и плурализма на гледните точки. Но съществуват общоприети морални и етични норми, които ние следваме. БНР не толерира езика на омразата! Не подкрепяме коментари и мнения, които провокират агресия и омраза към отделни лица или групи от хора, обединени по произход, раса, национална или етническа принадлежност. Молим да се придържате към добрия тон, да се въздържате от обиди и нецензурни квалификации, както един към друг, така и към трети лица. Като медия, която държи на добрит... See more

Burgas FM|92.5
Elhovo Izgrev FM|106.0
Tsarevo FM|91.7
Yambol FM|91.9
+35956825995
ул. "Филип Кутев" 2, Burgas, Bulgaria
last update
[2023-09-10 05:22:46]
БНР е обществена медия, която винаги е държала на свободата на мнение и плурализма на гледните точки. Но съществуват общоприети морални и етични норми, които ние следваме.

БНР не толерира езика на омразата! Не подкрепяме коментари и мнения, които провокират агресия и омраза към отделни лица или групи от хора, обединени по произход, раса, национална или етническа принадлежност.

Молим да се придържате към добрия тон, да се въздържате от обиди и нецензурни квалификации, както един към друг, така и към трети лица.

Като медия, която държи на добрите нрави, си запазваме правото да реагираме спрямо тези, които не спазват правилата в нашите страници в социалните мрежи.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-05-15,08:06:45)