Radio Varazdin (Varaždin)

[

Listen Live

]

Radio Varaždin spoj je tradicije i suvremenosti, kreativnosti i profesionalnosti. Nastao je na poticaj varaždinskih radioamatera, a program je počeo emitirati 10. srpnja 1945. godine i najstarija je lokalna radiopostaja u Hrvatskoj. Od 1985. godine djeluje kao dopisništvo Hrvatskog radija, a od 2004. godine član je poola Media servisa, ostvarujući tako programsku suradnju s dvadesetak radijskih postaja u Hrvatskoj. Radio Varaždin je za svoj rad primio više stotina priznanja. Posebno su vrijedna Plaketa grada Varaždina 2000. godine i Nagrada za ... See more

Varaždin FM|107.1
+38542407500
Županijska radiopostaja VaraždinP. Preradovica 4, 42000 Varaždin
last update
[2022-12-21 00:23:42]
Radio Varaždin spoj je tradicije i suvremenosti, kreativnosti i profesionalnosti. Nastao je na poticaj varaždinskih radioamatera, a program je počeo emitirati 10. srpnja 1945. godine i najstarija je lokalna radiopostaja u Hrvatskoj.

Od 1985. godine djeluje kao dopisništvo Hrvatskog radija, a od 2004. godine član je poola Media servisa, ostvarujući tako programsku suradnju s dvadesetak radijskih postaja u Hrvatskoj. Radio Varaždin je za svoj rad primio više stotina priznanja. Posebno su vrijedna Plaketa grada Varaždina 2000. godine i Nagrada za doprinos ugledu i promociji Varaždinske županije u zemlji i svijetu 2005. godine.

Prva lokalna radiopostaja u Hrvatskoj prva je po slušanosti na svom koncesijskom području. Kontinuirana istraživanja slušanosti pokazuju da građani Varaždinske županije najradije slušaju upravo program županijskog Radio Varaždina. To je i prvi radio u Hrvatskoj koji je stekao Međunarodni certifikat upravljanja kvalitetom EN ISO 9001:2000. Kako su njegovi novinari prvi na mjestu zbivanja, a njihove informacije prve stižu do slušatelja, s pravom se može reći: Radio Varaždin – prvi u eteru.

Radio Varaždin je u svakom trenutku usmjeren na želje i potrebe svojih slušatelja, koji ga prepoznaju kao vjerodostojan izvor informacija i servis građana, te kao prijatelja cijele obitelji. Sveobuhvatan i raznovrstan program tijekom 24 sata nudi optimalan omjer informacija i zabave za sve generacije i ukuse, čime se Radio Varaždin potvrđuje kao potpuni radio.

Radio Varaždin je bio i jest rasadište vrsnih novinara. Redakciju čine visokoobrazovani i svestrani novinari i voditelji, koji svojim znanjem i visokom profesionalnošću oblikuju kvalitetan radijski program s udjelom vlastite proizvodnje od čak 97% posto. Glazbeni program, u kojem 70% zauzima domaća zabavna i popularna glazba, rezultat je smišljene glazbene politike, koja se temelji na njegovanju istinskih glazbenih vrijednosti i na dobrom ukusu. Program se emitira putem 5 odašiljača i preko Interneta, a najmodernija digitalna oprema jamstvo je visoke tehničke kvalitete programa, te omogućuje da prepoznatljiv zvuk Radio Varaždina stigne do svih njegovih slušatelja.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,06:47:39)