Search Filter
Close

Radio Varazdin (Varaždin)

[

Listen Live

]

Radio Varaždin spoj je tradicije i suvremenosti, kreativnosti i profesionalnosti. Nastao je na poticaj varaždinskih radioamatera, a program je počeo emitirati 10. srpnja 1945. godine i najstarija je lokalna radiopostaja u Hrvatskoj. Od 1985. godine djeluje kao dopisništvo Hrvatskog radija, a od 2004. godine član je poola Media servisa, ostvarujući tako programsku suradnju s dvadesetak radijskih postaja u Hrvatskoj. Radio Varaždin je za svoj rad primio više stotina priznanja. Posebno su vrijedna Plaketa grada Varaždina 2000. godine i Nagrada za ... See more

VaraždinFM|107.1
+38542407500
Županijska radiopostaja VaraždinP. Preradovica 4, 42000 Varaždin
FaceBook
Update stationlast update [2022-12-21 00:23:42]
Radio Varaždin spoj je tradicije i suvremenosti, kreativnosti i profesionalnosti. Nastao je na poticaj varaždinskih radioamatera, a program je počeo emitirati 10. srpnja 1945. godine i najstarija je lokalna radiopostaja u Hrvatskoj.

Od 1985. godine djeluje kao dopisništvo Hrvatskog radija, a od 2004. godine član je poola Media servisa, ostvarujući tako programsku suradnju s dvadesetak radijskih postaja u Hrvatskoj. Radio Varaždin je za svoj rad primio više stotina priznanja. Posebno su vrijedna Plaketa grada Varaždina 2000. godine i Nagrada za doprinos ugledu i promociji Varaždinske županije u zemlji i svijetu 2005. godine.

Prva lokalna radiopostaja u Hrvatskoj prva je po slušanosti na svom koncesijskom području. Kontinuirana istraživanja slušanosti pokazuju da građani Varaždinske županije najradije slušaju upravo program županijskog Radio Varaždina. To je i prvi radio u Hrvatskoj koji je stekao Međunarodni certifikat upravljanja kvalitetom EN ISO 9001:2000. Kako su njegovi novinari prvi na mjestu zbivanja, a njihove informacije prve stižu do slušatelja, s pravom se može reći: Radio Varaždin – prvi u eteru.

Radio Varaždin je u svakom trenutku usmjeren na želje i potrebe svojih slušatelja, koji ga prepoznaju kao vjerodostojan izvor informacija i servis građana, te kao prijatelja cijele obitelji. Sveobuhvatan i raznovrstan program tijekom 24 sata nudi optimalan omjer informacija i zabave za sve generacije i ukuse, čime se Radio Varaždin potvrđuje kao potpuni radio.

Radio Varaždin je bio i jest rasadište vrsnih novinara. Redakciju čine visokoobrazovani i svestrani novinari i voditelji, koji svojim znanjem i visokom profesionalnošću oblikuju kvalitetan radijski program s udjelom vlastite proizvodnje od čak 97% posto. Glazbeni program, u kojem 70% zauzima domaća zabavna i popularna glazba, rezultat je smišljene glazbene politike, koja se temelji na njegovanju istinskih glazbenih vrijednosti i na dobrom ukusu. Program se emitira putem 5 odašiljača i preko Interneta, a najmodernija digitalna oprema jamstvo je visoke tehničke kvalitete programa, te omogućuje da prepoznatljiv zvuk Radio Varaždina stigne do svih njegovih slušatelja.
Accept
We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Privacy Policy