Radio Deejay

[

Prvi Hrvatski Internet Radio

]

RADIO DEEJAY pokrenut je s ciljem promicanja hrvatske elektronske glazbene kulture. U našoj zemlji, ali i ovome dijelu Europe to je za sada jedini deejay radio koji se opredijelio isključivo za tu vrstu glazbe. Program prati iznimno jaku plesnu produkciju iz cijelog svijeta koja još uvijek nije zastupljena u dovoljnim količinama na našim prostorima te domaća izdanja vezana za plesnuelektronsku scenu. Upravo mi smo ti koji pravodobnim pristupom i organizacijom slušateljima i posjetiteljima dajemo mogućnost praćenja svih najnovijih svjetskih izda... See more

Zagreb FM|105.6
+385912010336
Vicka Gecana 5, 10 360 Sesvete
last update
[2023-02-10 19:11:27]
RADIO DEEJAY pokrenut je s ciljem promicanja hrvatske elektronske glazbene kulture. U našoj zemlji, ali i ovome dijelu Europe to je za sada jedini deejay radio koji se opredijelio isključivo za tu vrstu glazbe. Program prati iznimno jaku plesnu produkciju iz cijelog svijeta koja još uvijek nije zastupljena u dovoljnim količinama na našim prostorima te domaća izdanja vezana za plesnuelektronsku scenu.

Upravo mi smo ti koji pravodobnim pristupom i organizacijom slušateljima i posjetiteljima dajemo mogućnost praćenja svih najnovijih svjetskih izdanja i zbivanja. U našem petogodišnjem radu napravili smo veliki iskorak prema budućnosti hrvatskih medija. Otvorili smo nove vidike komuniciranja te brzog i točnog praćenja aktualnih događaja. Cilj nam je biti središte takve glazbene kulture i poslovanja. S ponosom možemo naglasiti da smo 2005. god. pokrenuli smo prvu hrvatsku deejay Akademiju. Želimo se u potpunosti posvetiti ovom vidu naobrazbe mladih ljudi.

Smatramo da gradu Zagrebu kao hrvatskoj metropoli nedostaje i treba jedan takav medij koji je u svijetu sasvim uobičajen. Nakon emitiranja i djelovanja na Internetu a prema pokazateljima da naš rad vrijedi, odlučili smo zatražiti razgovor te dodatne konzultacije vezane uz budućnost ovog projekta. Naš krajnji cilj je dobivanje koncesije i emitiranje na FM području. Već 10-ak godina pratimo hrvatski eter i upoznati smo sa svime što se u njemu događa. Naši novinari i glazbeni urednici mahom rade u najboljim i najslušanijim medijima i imaju bogato iskustvo i znanje. Vjerujemo da iako postoji veliki broj radio postaja, mjesta ima i za našu. Više-manje poznati su nam uvjeti natječaja i prema već upoznatim pravilima zadovoljila bi nas neprofitabilna koncesija na području grada Zagreba. Već smo u nekoliko navrata pokušavali stupiti u kontakt sa čelnim ljudima vijeća za telekomunikacije, međutim dobivali smo odgovore s koji kojima nismo zadovoljni i sa velikim odugovlačenjem , što smatramo da je posve neodgovorno za tako značajnu instituciju.

RADIO DEEJAY zamišljen je i kao institucija koja će konačno legalizirati poslovanje disco klubova te svima pružiti mogućnost prvenstveno kvalitetnog rada i odabira. Namjera nam je pokrenuti udrugu radijskih djelatnika kako bi se što prije riješio problem dugogodišnjih honorarnih suradnika koji su praktički bez dodatnih socijalnih i materijalnih prava.

U svakom slučaju smatramo da smo na dobrom putu ka ostvarivanju svojih ciljeva a u tome sasvim sigurno nećemo posustati.

1994. RADIO DEEJAY, prvi hrvatski piratski dance radio u eteru

2000. www.radiodeejay.hr službeno na webu

2002. Radio deejay dobiva priznanje časopisa "VIDI" za jednu od najboljih stranica u kategoriji

2004. **Radio deejay dobiva 2. priznanje časopisa "VIDI" za jednu od najboljih stranica u kategoriji

**Radio Deejay u suradnji s Otvorenim radiom i Dancing Bearom objavio prvu Hrvatsku cd kompilaciju " Spacetime " za promociju mladih producenata na osnovu natječaja.

Radio deejay dobiva 2. priznanje časopisa "VIDI" za jednu od najboljih stranica u kategoriji

2005. **Radio deejay pokrenuo prvu Hrvatsku Dj Akademiju

**Radio Deejay izdaje 2. cd kompilaciju " The Fun starts here " kojom promovira domaće producente elektronske glazbe.

2006. Radio Deejay objavio 3. cd kompilaciju za promociju domaćih producenata elelktronske glazbe " Funtastic summer cd "
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:20:59)