Radio Balkan

[

Listen Live

]

28. juna 1997. godine u okviru Omladinskog Komunikativnog Centra osnovana je prva omladinska radio-stanica na području Bosne i Hercegovine. Grupa mladih ljudi, motivisana da mladima u zajednici pruži vrijeme i prostor u programu elektronskog medija, oformila je Radio “Balkan”. Već devet godina emitujući program, svakodnevno 24 časa dnevno, 365 dana u godini, kroz interaktivnu ulogu pružanja i razmjene informacija Banjaluke i regiona, u cilju omogućavanja potencijala prvenstveno mladih, pratimo i zastupamo njihove potrebe, pitanja i interesovan... See more

Banja Luka FM|95.9
0038751300192
Omladinski komunikativni centar - Radio BalkanKralja Petra I Karadjordjevica 113-11578000 Banja Luka
28. juna 1997. godine u okviru Omladinskog Komunikativnog Centra osnovana je prva omladinska radio-stanica na području Bosne i Hercegovine. Grupa mladih ljudi, motivisana da mladima u zajednici pruži vrijeme i prostor u programu elektronskog medija, oformila je Radio “Balkan”.

Već devet godina emitujući program, svakodnevno 24 časa dnevno, 365 dana u godini, kroz interaktivnu ulogu pružanja i razmjene informacija Banjaluke i regiona, u cilju omogućavanja potencijala prvenstveno mladih, pratimo i zastupamo njihove potrebe, pitanja i interesovanja.

Radio “Balkan” pored redovnog programa uključuje i tri bitne komponente:

medijsku podršku projekata koje OKC i druge nevladine organizacije implementiraju i promovišu,

trening program za radio realizatore tona i radio produkciju,

saradnju sa drugim radio stanicama iz BiH i regiona Jugoistočne Evrope te razmjena programa.

11 mladih osoba, čiji je prosjek 24 godine, kreira i realizuje radio program, razvija marketinšku strategiju te na taj način promoviše svoje i potencijale drugih mladih.

Otvorena priča o potrebama i problemima, muzika, reklame te specijalizovane emisije, namjenjene su ipak mladima, onima kojima se, u principu, na ovim prostorima pruža veoma malo.

Tu smo da bi zračili mladošću i svježim idejama, pomjerali granice uobičajenog i svakodnevnog i u živote unosili osjećanja vedrine, nade i zadovoljstva.

Zato neka Vaš izbor bude "Balkan" , na 95,9 Mhz!
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:20:14)