Radio Çorlu FM

[

Çorlu'nun En İyi Müziği

]

1993 yılında kurulan radyomuz kurulduğu günden bu yana tüm teknolojik gelişmeleri takip ediyor ve çağın tüm gereksinimlerine ulusal radyolarla eş zamanlı olarak cevap veriyor. Ülkemizin tam otomasyon sistemine geçen ilk yerel radyoları arasında yer alan Çorlu Fm, bölge halkını RDS (Radyo Data Sistemi) ile tanıştırdı. Çorlu Fm, sistem sayesinde şarkının şarkıcının, bestecinin isimleri ve albümlerin kaç yılında yayınlandığına dair bilgileri de dinleyicileri ile paylaşmaya devam ediyor. RDS sayesinde Türkiye genelinde bir ilk olarak, T.C. Merkez B... Ver más

Corlu FM|102.7
+902826527323
Cumhuriyet Meydanı Bilgin Pasajı A Blok D.17 Çorlu Tekirdağ
última actualización
[2023-04-26 12:51:48]
1993 yılında kurulan radyomuz kurulduğu günden bu yana tüm teknolojik gelişmeleri takip ediyor ve çağın tüm gereksinimlerine ulusal radyolarla eş zamanlı olarak cevap veriyor.

Ülkemizin tam otomasyon sistemine geçen ilk yerel radyoları arasında yer alan Çorlu Fm, bölge halkını RDS (Radyo Data Sistemi) ile tanıştırdı. Çorlu Fm, sistem sayesinde şarkının şarkıcının, bestecinin isimleri ve albümlerin kaç yılında yayınlandığına dair bilgileri de dinleyicileri ile paylaşmaya devam ediyor.

RDS sayesinde Türkiye genelinde bir ilk olarak, T.C. Merkez Bankası döviz kurları ve çapraz kurlarının dinleyicilere aktarımını gerçekleştiren Çorlu Fm, dünya radyolarında ve ulusal televizyonlarda kullanımı tercih edilen RCS’ i kullanan Türkiye’ de ilk yerel radyo olmayı da başardı. 365 gün, 24 saat kesintisiz yayın garantisi olan ve şarkıları, tüm dünyada kabul gören ticari tek yayın formatı olan MPEGİ-LAYER 2 formatında yayınlayan Çorlu Fm, dinleyicilere kaliteli ses sunumunun yanında reklam verenleri için de özel raporlama seçeneklerini bünyesinde barındırıyor.

Dünyada “Yayın Prosesörü” tanımını yaratan Orban Ses İşlemcisi ile dinleyicilerine daha kaliteli bir ses anlayışı sunan Çorlu Fm, yerel radyoculuğun sınırlarını zorluyor ve sahip olduğu teknolojilerle dünya radyoları ile yarışıyor.

Yayınladığı saat başı haberlerle bölge gündemini dinleyicilerine aktaran Çorlu Fm, bölgenin tek canlı yayın aracına sanip olup, pek çok etkinliği yerinden izlemeyi ve dinleyicileri ile paylaşmayı sürdürüyor.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-05-15,10:27:37)