Radio Bubamara

[

Prvi Privatni Radio U Jugoistočnoj Srbije

]

Bubamara je prvi radio u opštini Svrljig, a i u jugoistočnom delu Republike Srbije. Danas, nakon dve decenije rada ova medijska kuća postala je savremena i moderna radio stanica. Bubamara više od dve decenije gost u mnogim domovima svojih uvaženih slušaoca u Svrljigu, Nišu, Beogradu a i širi van granica naše zemlje. Program Radio Bubamare Svrljig emituje se 24 sata non-stop. Prateći potrebe naših slušaoca emitujemo: informativne, političke, edukativno – obrazovne, dečije, kulturne, sportske i emisije muzičkog sadržaja. Za dosadašnji rad Bubama... See more

Svrljig FM|96.5
+38118821935
Vasilija Anđelkovića Albanca 50, Svrljig 18360
last update
[2024-03-31 06:31:40]
Bubamara je prvi radio u opštini Svrljig, a i u jugoistočnom delu Republike Srbije. Danas, nakon dve decenije rada ova medijska kuća postala je savremena i moderna radio stanica. Bubamara više od dve decenije gost u mnogim domovima svojih uvaženih slušaoca u Svrljigu, Nišu, Beogradu a i širi van granica naše zemlje.

Program Radio Bubamare Svrljig emituje se 24 sata non-stop. Prateći potrebe naših slušaoca emitujemo: informativne, političke, edukativno – obrazovne, dečije, kulturne, sportske i emisije muzičkog sadržaja.

Za dosadašnji rad Bubamari je uručen veliki broja priznanja, a po sprovedenim anketama najslušaniji smo radio u jugoistočnoj Srbiji.

Raniji period obeležen je radom na frekvenciji UKT FM 93,5 MHz na području regiona južne i jugoistočne Srbije, a na zadnjem konkursu Republičke Radiodifuzne Agencije (REM) dobijena je frekvencija UKT FM 96,5 MHz. Trenutna zona servisa je ok 90 % pokrivenosti naše opštine, a program se sluša u jugoistočnoj Srbiji kao i u čitavom svetu.

Od 2016. godine Radio Bubamara program emituje sa lokacije Svrljig-Plužina (nadmorska visina 580 metara) i svojim signalom pokriva oko 90 % teritoriju opštine Svrljig kao i dobar deo jugoistočne Srbije, u planu je emitovanje programa u kablovskim sistemima u Srbiji i susednim državama.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-05-15,09:50:25)