Radio România Antena Satelor

[

Asculta Radio Romania Antena Satelor

]

Antena Satelor este un radio despre viaţa la ţară, un reper al valorilor traditionale autentice. Ce fel de post de radio este Antena Satelor? Unul sincer. Si util. Un apropiat al celor care inca mai poarta cu ei semnele identitatii noastre. Cu alte cuvinte, Antena Satelor este un radio despre viaţa la ţară, un radio despre ţărani (cu emisiuni ce încearcă să recupereze greutatea şi demnitatea binemeritate ale noţiunii de “ţăran”), un radio unde se întâlnesc toţi aceia care au păstrat legătura de suflet cu rădăcinile neamului lor. Antena Satelor ... See more

Bacau AM|531
Comanesti FM|89.0
Dragasani FM|88.0
Herastrau AM|531
Motru FM|93.9
Sulina FM|103.2
Targu Bujor FM|99.7
Zalau FM|106.9
+4021.311.1241
Str. G-ral Berthelot, nr. 60-64, Sector 1, Bucharest
last update
[2023-04-09 06:55:27]
Antena Satelor este un radio despre viaţa la ţară, un reper al valorilor traditionale autentice.

Ce fel de post de radio este Antena Satelor?

Unul sincer. Si util. Un apropiat al celor care inca mai poarta cu ei semnele identitatii noastre. Cu alte cuvinte, Antena Satelor este un radio despre viaţa la ţară, un radio despre ţărani (cu emisiuni ce încearcă să recupereze greutatea şi demnitatea binemeritate ale noţiunii de “ţăran”), un radio unde se întâlnesc toţi aceia care au păstrat legătura de suflet cu rădăcinile neamului lor. Antena Satelor poate fi, chiar este, reperul valorilor tradiţionale autentice, durabile, într-o lume de consumatori ai artificialului.

Radio Antena Satelor emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Din zori până în noapte, emisiunile Antenei Satelor conţin ştiri şi informaţii, relatări în direct, interviuri, reportaje, anchete, sfaturi ale specialiştilor din toate domeniile, dezbateri, cultură, tradiţii şi meşteşuguri de altădată şi, mai ales, muzică populară de cea mai bună calitate, valorificând cea mai bogată şi valoroasă arhivă a folclorului muzical românesc: Fonoteca de Aur a Radiodifuziunii.

În istoria sa de 90 de ani, Radio România a avut mereu contact cu lumea satelor, însă ideea apariţiei unui post dedicat în totalitate mediului rural a venit după schimbările din 1989. Oficial, postul nostru s-a născut ( a început să emită) în 1991, într-o zi plină de semnificaţii, a nativităţii, pe 25 decembrie, difuzând 5 ore pe zi ştiri din sfera de interes a mediului rural şi muzică populară de calitate, din fonoteca de muzică populară a Radioului, cea mai bogată şi valoroasă arhivă sonoră a folclorului muzical românesc. De altfel Antena Satelor difuzează numai muzică populară, făcând din acest gen muzical o amprentă sonoră ce îl face reconoscibil pe toată perioada zilei, pentru oricine încearcă să-l caute pe scala aparatului de radio. De atunci şi până acum am tot crescut, atât ca ore de emisie (în prezent emitem 24 ore pe zi), cât şi ca exprimare radiofonică, diversificare a programelor, valoare a echipei, notorietate şi audienţă.

În prezent 700 de mii de ascultători ascultă postul în fiecare zi, ceea ce arată că ideea apariţiei Antenei Satelor în piaţa media este un pariu câştigat de Radio România.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,23:17:41)