Radio Avulo 87.5 FM

[

Listen Live

]

Avulo (afkorting: Algemene Vughtse Lokale Omroep), de lokale omroep van Vught is in 1984 begonnen met enkele enthousiaste vrijwilligers in een hele kleine studio bij de familie Crommetuin aan de Raadhuisstraat (tegenover het postkantoor). Inmiddels is het station uitgegroeid tot een zender met grote naamsbekendheid, zowel bij de jongere als bij de oudere luisteraar. Een team van professionele radiomedewerkers zorgt dagelijks voor goede radioprogramma’s met populaire en vooral herkenbare muziek die gericht is op de regio, waardoor luisteraars o... See more

Vught FM|87.5
0736560400
Avulo (afkorting: Algemene Vughtse Lokale Omroep), de lokale omroep van Vught is in 1984 begonnen met enkele enthousiaste vrijwilligers in een hele kleine studio bij de familie Crommetuin aan de Raadhuisstraat (tegenover het postkantoor).

Inmiddels is het station uitgegroeid tot een zender met grote naamsbekendheid, zowel bij de jongere als bij de oudere luisteraar. Een team van professionele radiomedewerkers zorgt dagelijks voor goede radioprogramma’s met populaire en vooral herkenbare muziek die gericht is op de regio, waardoor luisteraars op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de buurt. In het weekend biedt Avulo FM programma’s die gericht zijn op specifieke doelgroepen. Alle programma's die uitgezonden worden zijn gemaakt door vrijwilligers.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-26,22:04:11)