Radio Diktyo

[

Listen Live

]

Το ΔΙΚΤΥΟ 102,4 είναι η ραδιοφωνική παρουσία του ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Μπήκε δυναμικά στις ζωές των ακροατών τον Δεκέμβριο του 2005 και από τότε αποτελεί το κορυφαίο σημείο αναφοράς τόσο στην ψυχαγωγία όσο και στην ενημέρωση της πόλης των Σερρών αλλά και ολόκληρου του νομού . Με πλούσιο πρόγραμμα καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας από καταξιωμένους παραγωγούς - συντελεστές και τεχνικό εξοπλισμό τελευταίας ψηφιακής τεχνολογίας, καλύπτει σε εύρος σήματος όλο το νομό Σερρών αλλά τμήματα και γειτονικών νομών. Το πρόγραμμα του ΔΙΚΤΥΟ 102,4 χωρίζεται σε 20... See more

Serres FM|102.4
2321055900
102.4 Network Thessaloniki 7 Serres pc 62136
Το ΔΙΚΤΥΟ 102,4 είναι η ραδιοφωνική παρουσία του ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Μπήκε δυναμικά στις ζωές των ακροατών τον Δεκέμβριο του 2005 και από τότε αποτελεί το κορυφαίο σημείο αναφοράς τόσο στην ψυχαγωγία όσο και στην ενημέρωση της πόλης των Σερρών αλλά και ολόκληρου του νομού . Με πλούσιο πρόγραμμα καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας από καταξιωμένους παραγωγούς - συντελεστές και τεχνικό εξοπλισμό τελευταίας ψηφιακής τεχνολογίας, καλύπτει σε εύρος σήματος όλο το νομό Σερρών αλλά τμήματα και γειτονικών νομών.

Το πρόγραμμα του ΔΙΚΤΥΟ 102,4 χωρίζεται σε 20% ενημέρωση και 80% ψυχαγωγία, με ακροατές από 14 έως και 64 ετών!! Η ημερήσια ροή ξεκινάει το πρωί με ενημερωτικές εκπομπές οι οποίες περιλαμβάνουν ανάλυση, κριτική και φιλτράρισμα ειδήσεων και γεγονότων από τους πιο έμπειρους δημοσιογράφους του νομού έγκυρα και έγκαιρα, γραμμές στον αέρα, καλεσμένοι στο στούντιο, ζωντανές συνδέσεις. Το πρόγραμμα αλλάζει σταδιακά χαρακτήρα και συνεχίζεται με εκπομπές λόγου, σχολιασμού και σάτιρας και ξεκινά το καθαρά ψυχαγωγικό κομμάτι του ραδιοφώνου μέχρι την άλλη μέρα το πρωί. Οι πιο γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί της πόλης κρατούν τους ακροατές 24 ώρες το 24ωρο στο ΔΙΚΤΥΟ 102,4 και ακολουθούν πιστά τις επιλογές τους με τις τελευταίες ελληνικές επιτυχίες, τις μουσικές αποκλειστικότητες, τα καθημερινά μονόλεπτα, τις συνεντεύξεις καλλιτεχνών, τα events που διοργανώνονται και τους ευφάνταστους διαγωνισμούς. Ο στόχος του ΔΙΚΤΥΟ 102,4 είναι να ανεβάσει και να διατηρήσει ψηλά το ραδιοφωνικό επίπεδο σε ψυχαγωγική και ενημερωτική βάση καθώς και να παραμείνει το πρώτο ραδιόφωνο στην προτίμηση των ακροατών οι οποίοι από την πρώτη στιγμή έδειξαν την αγάπη τους. Το εβδομαδιάιο πρόγραμμα είναι άκρως εμπλουτισμένο με συνεχείς ζωντανές εκπομπές, ενώ το σαββατοκύριακο 48 ώρες οι μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες μεταδίδονται ασταμάτητα χωρίς διακοπές!

Όλοι οι συντελεστές του ΔΙΚΤΥΟ 102,4 ευχαριστούν τους ακροατές και καθημερινά επιδιώκουν να ακολουθούν τις απαιτήσεις τους στην μουσική και την ενημέρωση.

'Αλλωστε και το σλόγκαν του ραδιοφώνου το λέει ξεκάθαρα. «...ΕΔΩ ΟΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!».
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:42:05)