Radio1 88

[

H Νούμερο 1 Επιλογή Σου!

]

Κακά τα ψέματα.... Καλός σταθμός χωρίς καλούς συνεργάτες ...δεν γίνεται! Το "Radio1" σαν σταθμός νοιώθει ιδιαίτερη ικανοποίηση που στο team του περιλαμβάνει πραγματικά τους καλύτερους παραγωγούς που υπάρχουν στην περιοχή! Και εδώ ισχύει "η κότα έκανε το αυγό, ή το αυγό την κότα;" Με λίγα λόγια οι παραγωγοί κάνουν το σταθμό ή ο σταθμός τους παραγωγούς; Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει πάρα πολύ καλή "χημεία" και αυτό (αν μη τι άλλο), φαίνεται στον αέρα!. Και επειδή στους παραγωγούς ειδικά, αναφερόμαστε και σε άλλη σελίδα (program), εδώ θα ξεκινήσουμ... See more

Rhodes FM|88.0
+302241069888
Γεωργίου Σεφέρη 108, Ródos, Greece
last update
[2023-03-12 14:58:58]
Κακά τα ψέματα.... Καλός σταθμός χωρίς καλούς συνεργάτες ...δεν γίνεται!

Το "Radio1" σαν σταθμός νοιώθει ιδιαίτερη ικανοποίηση που στο team του περιλαμβάνει πραγματικά τους καλύτερους παραγωγούς που υπάρχουν στην περιοχή!

Και εδώ ισχύει "η κότα έκανε το αυγό, ή το αυγό την κότα;" Με λίγα λόγια οι παραγωγοί κάνουν το σταθμό ή ο σταθμός τους παραγωγούς;

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει πάρα πολύ καλή "χημεία" και αυτό (αν μη τι άλλο), φαίνεται στον αέρα!.

Και επειδή στους παραγωγούς ειδικά, αναφερόμαστε και σε άλλη σελίδα (program), εδώ θα ξεκινήσουμε από τους "αφανείς".

Αυτούς που δεν "ακούγονται" δηλαδή, αλλά εν πολλοίς "τραβάνε" και το περισσότερο "ζόρι" στο σταθμό!

Και μή νομίζετε ότι η περισσότερη δουλειά είναι "αυτό που ακούγεται στον αέρα"! Υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα backround για να λειτουργήσει σωστά ένας ραδιοφωνικός σταθμός και να έχει καλό αποτέλεσμα!

Τarget Group

Hλικιακά το "Radio1" απευθύνετε σε νεαρές κυρίως ηλικίες κυρίως λόγω του μουσικού του ύφους.

Νέες κυκλοφορίες, μουσική από τα charts, DJs session κλπ σίγουρα "τραβάνε" περισσότερο τις μικρότερες ηλικίες. Παρ' όλα αυτά γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια να "γεφυρωθεί" αυτό το χάσμα με διάφορα "Track On Time", "Flash Back" κλπ, αναφορά σε αγαπημένα από τα 70ς 80ς αλλα και 90ς.

Μιά προσπάθεια η οποία όλα μας δείχνουν ότι αποφέρει καρπούς, πράγμα που μας ικανοποιεί πάρα πολύ!

Eπίπεδο μόρφωσης

Όπως ισχύει για τα περισσότερα ραδιόφωνα ξένου ρεπερτορίου το "Radio1" έχει ένα πολύ υψηλό δείκτη ακροατών μέσης - ανώτερης μόρφωσης ο οποίος ξεπερνα το 75%!

Τι ...επαγγέλεσθαι παρακαλώ;

Τα πολλά λόγια είναι ...φτώχεια!

Αν ψάχνετε για μέσον το οποίο για να διαφημίσετε προϊόντα για νοικοκυρές και συνταξιούχους, μάλλον ατυχήσατε! Ψάξτε αλλού.

Για όλες τις άλλες κατηγορίες, το συζητάμε.

Οι νεαρές ηλικίες, οι άνθρωποι που ταξιδεύουν, διασκεδάζου, είναι οπαδοί της νέας τεχνολογίας, αγαπούν τα σπορ και γενικά ...ξοδεύουν, είναι οι καθημερινοί μας ακροατές!

Μέσος όρος ακρόασης

Ένα από τα μεγαλύτερα ατού στο κοινό του σταθμού, είναι ότι ακούει πολύ (μα πάρα πολύ) ραδιόφωνο.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις που έχουν γίνει από το www.radio1.gr οι ακροατές του σταθμού τον ακούνε κατά Μ.Ο.:

10% μέχρι μία ώρα

16% από 1 μέχρι 2 ώρες

27% από 2 έως 3 ώρες

47% πάνω από 3 ώρες

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Μα φυσικά "αραιότερα" διαφημιστικά μηνύματα (δηλαδή μικρότερο κόστος), αφού μέσα σε 3 ώρες αρκεί ένα μήνυμα για να σας ακούσει πάνω από το 90% του ακροατηρίου του σταθμού!
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,07:05:13)