Radio Desetka

[

Najslusaniji zabavni internet radio

]

"Desetka Radio" je projekat koji za cilj ima ispunjavanje potreba slušalaca poreklom sa prostora bivše Jugoslavije, a koji se nalaze u rasejanju. Njen osnivač i glavni i odgovorni urednik, Ivan Malovrazić, iza sebe ima desetogodišnje iskustvo u vodenju i uređivanju radio-programa različitih muzičkih pravaca i emisija raznovrsnog sadržaja. Kao rezultat tog decenijskog iskustva nastala je radio-stanica, po tome simbolično i nazvana "Desetka". Programski koncept je osmišljen tako da svaki pojedinačni slušalac može da pronađe "vreme za sebe" tokom ... See more

TC Piramida 11000
last update
[2023-03-22 05:40:09]
"Desetka Radio" je projekat koji za cilj ima ispunjavanje potreba slušalaca poreklom sa prostora bivše Jugoslavije, a koji se nalaze u rasejanju. Njen osnivač i glavni i odgovorni urednik, Ivan Malovrazić, iza sebe ima desetogodišnje iskustvo u vodenju i uređivanju radio-programa različitih muzičkih pravaca i emisija raznovrsnog sadržaja. Kao rezultat tog decenijskog iskustva nastala je radio-stanica, po tome simbolično i nazvana "Desetka".

Programski koncept je osmišljen tako da svaki pojedinačni slušalac može da pronađe "vreme za sebe" tokom svakog dana, s obzirom na to da ne zastupa samo jedan muzički pravac, već širok spektar žanrova: od pop-roka osamdesetih, preko dance hitova devedesetih, sve do današnjih pop hitova i moderne narodne muzike, popularno nazvane "turbo folk".

Tim okupljen oko imena i dela DESETKA nastojaće da, u svakom momentu, da svoj doprinos poboljšanju i unapređenju njenog programa, osluškujuci želje i potrebe svojih slušalaca, od kojih se očekuje da i sami budu deo tima i izraze svoje mišljenje i sugestije, bilo da je u pitanju predlog, kritika, pohvala - svaka ideja je dobrodošla.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-05-15,08:03:49)