Search Filter
Close
Mix
MIX FM is dé stadsradio voor Leuven. Speels, sprankelend en springlevend, net zoals de stad zelf. Je kan ons beluisteren via FM 102.6 in Leuven, FM 106.7 in Herent, FM 107.1 in Oud-Heverlee en wereldwijd ook online.

stemming. Met Robbie Williams, Madonna, Britney Spears of Pink in je oor, zit je altijd goed.

• Ad Fundum

We schenken ze nog eens vol met al het lekkers dat leeft in de Leuvense studentenwereld. 24-uur-loop, cantus, Interfacultair Songfestival, kortom alles wat studentikoos beweegt heeft Ad Fundum in het vizier. Laaf je ook aan de heerlijke prijzen: cd's, XL gaming en meer, met Ad Fundum win je altijd weer.

Hebben we toch iets gemist? Laat het ons weten en vul hier je activiteit in.

Ad Fundum op MIX FM, stadsradio voor de student van Leuven - Elke dinsdag om 20u00 met Robrecht Van Goolen & David Verbruggen.

• Nieuws uit Leuven

Wil je weten wat er reilt en zeilt in Leuven? De MIX FM-reporters houden de vinger aan de pols van de stad.

In 'Nieuws uit Leuven' houden ze je elk uur op de hoogte over de Leuvense politiek, cultuur, sport en fait-divers. En je kan het ook nog eens nalezen op onze nieuws-pagina.

Heb je zelf iets gezien of gehoord dat misschien in aanmerking komt? Laat het ons weten! In samenwerking met het persagentschap Belga volgt MIX FM ook wat in de rest van de wereld gebeurt, zodat je niets hoeft te missen.

Nieuws uit Leuven - elke dag óp het uur.

• MIX FM top40

MIX FM zet elke week de 40 populairste songs op een rij. Wie stijgt er, wie daalt er, wie valt eruit en wie is er nieuw?
Bekijk hier de lijst van deze week.

MIX FM TOP 40 - elke zondag van 15u00 tot 18u00 met Tim Bergiers.

• MIX FM Update

Al het boeiende van de regio hoor je op zondagmiddag in Update. Reportages, vooruitblik en vooral ludiek en speels omgaan met wat leeft in Leuven. Update houdt je net iets beter op de hoogte.

MIX FM UPDATE - elke zondag van 12u00 tot 13u00.

• Wat is er te doen in Leuven?

Party's, tentoonstellingen, studenten-events, theater, optredens, ... alle leuke dingen die er te doen zijn in Leuven bundelen we in een dagelijkse agenda. Je hoort hem meermaals per dag voorbijkomen of je kan hem nalezen in onze agenda. Organiseer je een fuif, tentoonstelling, sportevent, ... ? Vul dan hier alle informatie in. We vermelden ze dan in onze agenda.

Wil je gratis reclame rond je event? MIX FM werkt graag met je samen d.m.v. affiche sponsoring.

Wat is er te doen in Leuven? - elke dag om 06u15, 07u15, 09u30, 13u30, 17u30 en 21u30.

• Het weer in Leuven.

Zon of regen boven de bierstad? Warm of koud? MIX FM brengt je elke dag online & on-air een weerbericht alleen voor Leuven. Want als het regent in Antwerpen of Gent, kan het in Leuven droog zijn... (in samenwerking met Meteoservices)

Het weer in Leuven - elke ochtend om 06u30, 07u30 en 08u30.

• Naar de film met MIX FM

MIX FM vertelt je dagelijks welke nieuwe films er draaien in de Leuvense Kinepolis-zalen. Met een korte bespreking en leuke audiofragmenten.

Bovendien geven we meermaals per week ook gratis tickets weg voor een film naar keuze in Kinepolis Leuven.

Naar de film met MIX FM - elke dag om 08u15, 10u30, 14u30, 18u30 en 22u30.

• Jobs in Leuven

Op zoek naar een job? MIX FM zet elke dag verschillende werkaanbiedingen uit Leuven op een rij.

Jobs in Leuven - elke dag om 08u45, 11u30, 15u30 en 19u30.
LeuvenFM|102.6
016602202
http://www.mixfm.be/
Update station informationupdate station
Post as a guest: