Search Filter
Close
Danubius Radio
A rádió zenei stílusa az elsődleges célcsoport, vagyis a 25-34 éves korosztály igényeihez illeszkedik. Ebben a korosztályban sok olyan hallgatót találunk, aki a kezdetektől fogva a Danubius lelkes híve.

A Danubius Rádió a ’90-es évek, az új évezred és napjaink zenéjét játszó kereskedelmi rádió. Nem csupán játssza, de gyakran elsőként illeszti műsorába a legújabb slágergyanús szerzeményeket, bár túlnyomó részben a már mindenki által kedvelt és ismert dalok hallhatók. Egyedülálló a magyar rádióállomások között a Danubius éjszakai zenei programja, ahol egy óra jazz és egy óra világzene hallható minden hajnalban.

Zenei kutatások

A Danubius Rádió folyamatosan teszteli a játszott zenék fogadtatását. Ennek érdekében hetente telefonos kérdőívek, havonta fókuszcsoportos tesztelés, negyedévente pedig zenei auditórium segítségével ismerjük meg célcsoportunk véleményét és javaslatait. A Danubius Rádió elsődleges hallgatói célcsoportját a 25-34 éves, másodlagos hallgatói célcsoportját a 20-44 éves korosztály jelenti. Általánosságban elmondható, hogy a Danubius elsősorban a legalább középiskolai végzettséggel rendelkező városi lakosok rádiója. Ez a korosztály Magyarország fejlődése szempontjából a legfontosabb, nagy vásárlóerővel rendelkező, dinamikus és minden újra fogékony társadalmi réteg.

BudapestFM|103.3
+36209156839
H-1119 Budapest, Solt utca 7/a. 1/3.
https://danubiusradio.hu/
FaceBook
Instagram
Twitter
Wikipedia
Update station informationupdate station
Post as a guest: