Search Filter
Close

Radio Sztar FM 90.9

[

Listen Live

]

A rádió zenei stílusa az elsődleges célcsoport, vagyis a 25-35 éves korosztály igényeihez illeszkedik. Ebben a korosztályban sok olyan hallgatót találunk, aki a kezdetektől fogva a Sztár lelkes híve. A Sztár FM a 90-es évek és napjaink zenéjét játszó kereskedelmi rádió, ahol túlnyomó részben a már mindenki által kedvelt és ismert dalok hallhatók. A Sztár FM elsődleges hallgatói célcsoportját a 25-35 éves, másodlagos hallgatói célcsoportját a 20-40 éves korosztály jelenti. Általánosságban elmondható, hogy a Sztár FM elsősorban a legalább közép... See more

+40(0)26631090
Petofi str. 38, Hargita county
Update stationlast update [2023-01-27 18:56:40]
A rádió zenei stílusa az elsődleges célcsoport, vagyis a 25-35 éves korosztály igényeihez illeszkedik. Ebben a korosztályban sok olyan hallgatót találunk, aki a kezdetektől fogva a Sztár lelkes híve.

A Sztár FM a 90-es évek és napjaink zenéjét játszó kereskedelmi rádió, ahol túlnyomó részben a már mindenki által kedvelt és ismert dalok hallhatók.

A Sztár FM elsődleges hallgatói célcsoportját a 25-35 éves, másodlagos hallgatói célcsoportját a 20-40 éves korosztály jelenti. Általánosságban elmondható, hogy a Sztár FM elsősorban a legalább középiskolai végzettséggel rendelkező városi lakosok rádiója. Ez a korosztály Csíkszereda fejlődése szempontjából a legfontosabb, nagy vásárlóerővel rendelkező, dinamikus és minden újra fogékony társadalmi réteg.

Milyen a Sztár FM hallgatója?

Jobbá kívánja tenni életét, sikerre és beteljesülésre vágyik kapcsolataiban, munkájában egyaránt. Nyitott a modern világ fele, de őrzi a hagyományos értékeket is. A Sztár FM hallgatója vásárló és döntéshozó, akinek van stílusa, továbbá igényes önmagával és környezetével szemben.
Accept
We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Privacy Policy