Radio hit fm Vlaams-Brabant

[

Listen Live

]

hit fm is d? stadsradio voor Leuven. Speels, sprankelend en springlevend, net zoals de stad zelf. Je kan ons beluisteren via FM 102.6 in Leuven wereldwijd ook online. • Nieuws uit Leuven Wil je weten wat er reilt en zeilt in Leuven? De hit fm-reporters houden de vinger aan de pols van de stad. In 'Nieuws uit Leuven' houden ze je elk uur op de hoogte over de Leuvense politiek, cultuur, sport en fait-divers. En je kan het ook nog eens nalezen op onze nieuws-pagina. Heb je zelf iets gezien of gehoord dat misschien in aanmerking komt? Laat het o... See more

Leuven FM|102.6
016444799
hit fm is d? stadsradio voor Leuven. Speels, sprankelend en springlevend, net zoals de stad zelf. Je kan ons beluisteren via FM 102.6 in Leuven wereldwijd ook online.

• Nieuws uit Leuven

Wil je weten wat er reilt en zeilt in Leuven? De hit fm-reporters houden de vinger aan de pols van de stad.

In 'Nieuws uit Leuven' houden ze je elk uur op de hoogte over de Leuvense politiek, cultuur, sport en fait-divers. En je kan het ook nog eens nalezen op onze nieuws-pagina.

Heb je zelf iets gezien of gehoord dat misschien in aanmerking komt? Laat het ons weten! In samenwerking met het persagentschap Belga volgt hit fm ook wat in de rest van de wereld gebeurt, zodat je niets hoeft te missen.

Nieuws uit Leuven - elke dag ?p het uur.

• Wat is er te doen in Leuven?

Party's, tentoonstellingen, studenten-events, theater, optredens, ... alle leuke dingen die er te doen zijn in Leuven bundelen we in een dagelijkse agenda. Je hoort hem meermaals per dag voorbijkomen.

Organiseer je een fuif, tentoonstelling, sportevent, ... ? Stuur alle informatie naar [email protected]. We vermelden ze dan in onze agenda.

• Ad Fundum

We schenken ze nog eens vol met al het lekkers dat leeft in de Leuvense studentenwereld. 24-uur-loop, cantus, Interfacultair Songfestival, kortom alles wat studentikoos beweegt heeft Ad Fundum in het vizier. Laaf je ook aan de heerlijke prijzen: cd's, XL gaming en meer, met Ad Fundum win je altijd weer.

Hebben we toch iets gemist? Laat het ons weten via [email protected]

Ad Fundum op hit fm, stadsradio voor de student van Leuven - Elke dinsdag om 20u00 met Robrecht Van Goolen
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-05,02:12:34)