Language:
Listen radio online106


106
Rating :5.00
 


Last updated:
2012-06-16 21:39:29
Country: MacedoniaListen to radio stations broadcasting from Macedonia
City: Bitola
Address: Krushevska 6 G7000 BitolaMacedoni
FM (MHz): 106.6
Genre: Adult Contemporary
Phone: +389 47 228 106
Fax: ++389 47 203 605
Language of broadcast: Macedonian
E-mail: 106@mol.com.mk
Website:  www.106.com.mk
Description: 106-ка е позната по презентирање на најновите хитови, кои ги слушате секогаш прво на 106.6 фм, а потоа на сите други фреквенции. Покрај најновите хитови, неизбежно, тука се и старите добри класики, кои се внимателно одбрани, а многу од нив ретки класики кои исто така се застапени само на фреквенцијата на 106ка.


Related Stations:


Comment:


Listen online 106

Windows Media Player

Install WMP


Station not playing? Try to open ASX file on your computer - listen.asx

Winamp Media Player

Install Winamp


Station not playing? Try to open M3U file on your computer - listen.m3u

open player in new window

Favorites