Radio Dabas

[

Listen Live

]

2007. július 30-án kezdte meg sugárzását a Rádió Dabas, az FM 93.4-en, amely neve ellenére nem csupán Dabas, hanem az egész régió számára műsort sugároz, ugyanis adása közel 50 km-es körben fogható. Elsődleges célja, hogy hatékonyan töltse be azt az információszolgáltatási űrt, amely az ilyen irányú helyi médium hiányából fakad az adott térségben, valamint kereskedelmi rádiós arculata miatt változatos zenei palettával és érdekes műsorokkal tartalmasan szórakoztassa hallgatóságát. A Rádió Dabas csapata olyan lelkes fiatalokból áll, akiket a kezd... See more

Dabas FM|93.4
+3629562562
Szent István tér 1/B, Dabas, Hungary
last update
[2023-08-29 05:25:08]
2007. július 30-án kezdte meg sugárzását a Rádió Dabas, az FM 93.4-en, amely neve ellenére nem csupán Dabas, hanem az egész régió számára műsort sugároz, ugyanis adása közel 50 km-es körben fogható.

Elsődleges célja, hogy hatékonyan töltse be azt az információszolgáltatási űrt, amely az ilyen irányú helyi médium hiányából fakad az adott térségben, valamint kereskedelmi rádiós arculata miatt változatos zenei palettával és érdekes műsorokkal tartalmasan szórakoztassa hallgatóságát.

A Rádió Dabas csapata olyan lelkes fiatalokból áll, akiket a kezdés előtt neves szakemberek készítették fel erre a számukra még újszerű feladatkörre. Az elszánt dabasi és környékbeli stábtagok időt és energiát nem kímélve készültek arra, hogy a részben genetikailag kódolt, részben pedig a specifikus felkészítés során tökéletesített verbalitásukat, valamint szaktudásukat az Önök szolgálatába állítsák, remélhetőleg minél nagyobb sikerrel. Amatőr rádiósként próbálnak profi műsort szolgáltatni a térség összes lakosának.

A Rádió Dabas helyi értékeket szeretne közvetíteni. Napi hat alkalommal jelentkezik a térség legfrissebb híreivel, közlekedési információival, valamint óránként az ország és a nagyvilág eseményeiből összeállított hírblokkal. Továbbá rendszeresen beszámol az aktuális rendezvényekről, programokról. Minden szombaton, ill. vasárnap jelentkezik magazinműsorral a rádió. Pénteken 14 órától a Kultúrkálóban a vételkörzet kulturális eseményei kerülnek tálalásra. Szombaton 15 órától Szabó Erika beszélget az ország és a régió ismert és elismert személyeivel HangosPortré című műsorában. 9 órától a Térségi Napló magazinműsorban a vételkörzet eseményeit és érdekes szereplőit mutatják be.

Ami a zenei palettát illeti, arról a rádió szlogenje árulkodik, ami nem más, mint „Válogatott slágerek minden órában”. A zenei szerkesztésbe Ön is beleszólhat a délelőtt egy, valamint a késő délutáni két órás kívánságműsornak köszönhetően. A stáb minden tudásával azon dolgozik, hogy a régió hallgatói magukénak érezzék a környék első, éjjelnappal hallható rádióállomását.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:43:07)