Language:
Listen radio onlineDolfijn FM


Dolfijn FM
Rating :5.00
 


Last updated:
2012-06-16 20:19:13
Country: Netherlands AntillesListen to radio stations broadcasting from Netherlands Antilles
City: Willemstad, Curaçao
Address: Seaquarium Beach z/nCuracao, Nederlandse Antillen
FM (MHz): 97.3
Genre: Euro Hits
Phone: 465-9975
Fax: +599 9 461 9975
Language of broadcast: Dutch
E-mail: info@dolfijnfm.com
Website:  www.dolfijnfm.com
Description: Dolfijn FM, Het ritme van je eiland

Als je luistert naar Dolfijn FM hoor je de beste classics, de heetste hits en de nieuwste releases. Dat is niet nieuws en dat doen meer radiostations. Maar de combinatie van ouwe tracks, vette nieuwe platen en leuke caribische songs maakt Dolfijn FM toch uniek. Je luistert naar professionele radio, gemaakt door caribische Nederlanders op een eiland van 444 vierkante kilometer oppervlakte. Het is lokale, regionale en landelijke radio tegelijk. Heel gezellig en toch ook echte hitradio.

Daarnaast houden wij je ook op de hoogte van actuele ontwikkelingen, in het Dolfijn FM Nieuws wat verzorgd wordt door Novum Nieuws met 17 nieuwsuitzendingen per dag, en daarnaast zijn de programmamakers altijd op de hoogte van lokale ontwikkelingen. Bij belangrijke evenementen wordt stilgstaan, bij leuke dingen wordt gelachen en van de rest van het nieuws op de wereld en op Curacao wordt melding gemaakt.

De lokatie van Dolfijn FM is pal op het strand Seaquarium Beach. De afstand tot de zee is ongeveer 30 meter, de eerte palm staat op 3 meter en de eerste zandkorrel ligt al in de studio… Het is een unieke situatie die veel leuke momenten oplevert. Het naastgelegen Mambo beach organiseert veel concerten van veelal Nederlandse artiesten. Die stappen dan ook met veel gemak de studio binnen.

Dolfijn FM is zendt 24 uur per dag uit, waarvan werkdagen een gepresenteerd programma hebben van 6 uur ‘s morgens tot 6 uur ‘s avonds. De weekenden hebben een eigen format. De DJ’s draaien veel muziek en laten je genieten van interessante items, interviews en actueel film- en showbizznieuws. Met de interactieve ‘phone-games’, maar zeker ook bij speciale acties, kun je de mooiste prijzen winnen. Regelmatig komen lokale en internationale artiesten bij Dolfijn FM op bezoek, voor een interview of een kort live optreden.

Dolfijn FM kom je overal tegen. Dolfijn FM organiseert, en is regelmatig betrokken bij, evenementen, sponsort belangrijke concerten en is, als het even kan, ‘on the road’ met live-uitzendingen. Check deze website voor de laatste informatie.

De Dolfijn Top 40 wordt iedere zaterdagmiddag tussen 3 en 6 live uitgezonden vanaf Mambo Beach - kom gerust eens langs en geniet van de zon en de zee tijdens de live-uitzending van de 40 populairste hits van de Nederlandse Antillen. Diezelfde Dolfijn Top 40 is ook non-stop te beluisteren op zondagmiddag van 12 tot 3.

Het ritme van je eiland, Dolfijn FM


Related Stations:


Comment:


Listen online Dolfijn FM

Windows Media Player

Install WMP


Station not playing? Try to open ASX file on your computer - listen.asx

Winamp Media Player

Install Winamp


Station not playing? Try to open M3U file on your computer - listen.m3u

open player in new windowFavorites