Radio Zenica

[

Listen Live

]

Tokom 40 godina rada Radio Zenica kontinuirano, pravovremeno i objektivno informiše građane Zenice, ali i mnogo širi auditorijum, o aktuelnim zbivanjima u gradu i okolini, odnedavno i putem mreže regionalnih radio-tv stanica čiji je RTV Zenica dio. Radio Zenica ima stalnu dozvolu za emitovanje programa na 4 frekvencije, a svojim signalom pokriva prostor ZDK, SBK, dijelove Tuzlanskog i Sarajevskog kantona, a odnedavno se čujemo i na prostoru Republike Turske, zahvaljujući saradnji s TRT-om. Svoju godišnjicu, koju je nekada obilježavala dugo pam... See more

Zenica FM|106.6
032/449-207
Bulevar Kralja Tvrtka I bb; 72 000 Zenica
Tokom 40 godina rada Radio Zenica kontinuirano, pravovremeno i objektivno informiše građane Zenice, ali i mnogo širi auditorijum, o aktuelnim zbivanjima u gradu i okolini, odnedavno i putem mreže regionalnih radio-tv stanica čiji je RTV Zenica dio.

Radio Zenica ima stalnu dozvolu za emitovanje programa na 4 frekvencije, a svojim signalom pokriva prostor ZDK, SBK, dijelove Tuzlanskog i Sarajevskog kantona, a odnedavno se čujemo i na prostoru Republike Turske, zahvaljujući saradnji s TRT-om.

Svoju godišnjicu, koju je nekada obilježavala dugo pamćenim koncertima popularnih

izvođača s prostora bivše Jugoslavije, Radio Zenica ove godine obilježava u skromnim uslovima, ali i s novim poslovnim i uređivačkim projekcijama. Mnogo više dječijih, zabavno-muzičkih sadržaja i «živog» svakodnevnog kontakta s prijateljskim radio stanicama širom Bosne i Hercegovine, obilježje je našeg jubilarnog 40. rođendana.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:19:51)