Language:
Listen radio onlineFavorit FM 92.6


Favorit FM 92.6
Rating :10
 


Last updated:
2012-06-16 20:27:51
Country: RomaniaListen to radio stations broadcasting from Romania
City: Oradea
Address: 
FM (MHz): 92.6
Genre: Local Music
Language of broadcast: Romanian
Website:  www.radiofavoritfm.ro
Description: În 7 iulie 2004, pe frecvenţa 92,6 Mhz Oradea s-au auzit primele melodii populare româneşti, primele cântece etno sau de petrecere şi primele manele difuzate vreodată de un post de radio local. De atunci, aproape că nu e oradean care să nu fi auzit de Favorit FM.

În doar câteva luni de la lansare Favorit FM Oradea s-a impus ca radioul cu cea mai spectaculoasă ascensiune din oraş, a atins audienţe record şi a cunoscut succesul financiar. Poate că uneori se difuzează prea multe reclame, dar ele sunt tocmai rezultatul audienţei de care se bucură Favorit FM.

Favorit FM a promovat un format de nişă, adresat iubitorilor muzicii de petrecere, activi social, cu varste între 16 şi 45 de ani. În timp, programul muzical a fost completat cu unul informativ. Infoshow-uri, fotbal şi manele, concursuri interactive, sunt ultimele surprize favorite. Ele aduc mai multă implicare în viaţa cotidiană, modifică formatul ştirilor şi completează programul muzical cu folclor balcanic, muzica lăutărească, romanţe şi muzică interbelică. La implementarea lor va contribui aceeaşi echipă care a asigurat succesul Favorit FM Oradea şi în ultimii doi ani, oameni tineri dar experimentaţi, iubitori de folclor şi muzică de petrecere şi deopotrivă preocupaţi de ce se întamplă în jur.

Favorit FM Oradea emite 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână şi poate fi recepţionat în Oradea şi în imprejurimi pe o distanţă de 20 de kilometri, beneficiind de o audienţă potenţială de 300 de mii de locuitori.


Related Stations:


Comment:rodrigo say's:
27 January 2013 11:36:35
dc nu pot asculta radiofavorit fm live?
   
rodrigo say's:
27 January 2013 11:36:35
dc nu pot asculta radiofavorit fm live?
   
Listen online Favorit FM 92.6

Winamp Media Player

Install Winamp


Station not playing? Try to open M3U file on your computer - listen.m3u

open player in new window

Favorites