Radio Digitaal Hit FM

[

Het populaire radio station uit de jaren 80 is terug en nu te beluisteren.

]

Digitaal Hit FM ontstond in de tijd dat radiopiraten populair waren. De FM-band was nog vrijwel leeg. Alleen de publieke omroep was met vier zenders te beluisteren. Radio via de kabel, zoals Skyradio en Radio 10, stond nog in de kinderschoenen. Digitaal Hit FM maakte hitradio met een eigen geluid. Het station was dan ook ongekend populair in Baarn, Soest en omgeving. Digitaal Hit FM werd ‘gerund’ door een hechte groep scholieren en studenten. Voor velen van hen was de ervaring bij Digitaal Hit FM een belangrijke stap voor een radiocarrière bij ... See more

Baarn FM|92.0
+315997777594
last update
[2024-02-20 05:40:18]
Digitaal Hit FM ontstond in de tijd dat radiopiraten populair waren. De FM-band was nog vrijwel leeg. Alleen de publieke omroep was met vier zenders te beluisteren. Radio via de kabel, zoals Skyradio en Radio 10, stond nog in de kinderschoenen. Digitaal Hit FM maakte hitradio met een eigen geluid. Het station was dan ook ongekend populair in Baarn, Soest en omgeving.

Digitaal Hit FM werd ‘gerund’ door een hechte groep scholieren en studenten. Voor velen van hen was de ervaring bij Digitaal Hit FM een belangrijke stap voor een radiocarrière bij een landelijke radiozender of een andere maatschappelijk relevante functie. Hoewel in strijd met de wet, stond het adres van de studio van Digitaal Hit FM aan de Laanstraat in Baarn destijds gewoon in het telefoonboek. De zender was algemeen geaccepteerd en werd breed gewaardeerd.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-04,03:29:55)