Radio Østlendingen Solør

[

Listen Live

]

Historien bak I 1993 startet Solungen Bygderadio opp sine sendinger i Solør. Bygderadioen ble en viktig mediekanal i en tid hvor mediemangfoldet var mindre, og den lille bygderadioen i Solør kunne vise til ekstremt gode lyttertall etter kort tid. I 1996 endret Solungen Bygderadio navn til P5 Solungen og flyttet til nye større lokaler. Ett samarbeid med Østlendingen ble inngått, som skulle sikre en enda bedre redaksjonell radio. I 2006 ble navnet endret til Radio Østlendingen, og samtidig startet sendingene i Trysil og Engerdal opp. Bak Radio Ø... See more

Vålbyen FM|105.6
46900800
Postboks 96 2421 TRYSIL
Historien bak

I 1993 startet Solungen Bygderadio opp sine sendinger i Solør. Bygderadioen ble en viktig mediekanal i en tid hvor mediemangfoldet var mindre, og den lille bygderadioen i Solør kunne vise til ekstremt gode lyttertall etter kort tid. I 1996 endret Solungen Bygderadio navn til P5 Solungen og flyttet til nye større lokaler. Ett samarbeid med Østlendingen ble inngått, som skulle sikre en enda bedre redaksjonell radio. I 2006 ble navnet endret til Radio Østlendingen, og samtidig startet sendingene i Trysil og Engerdal opp.

Bak Radio Østlendingen står driftsselskapene P5 Solungen AS (Solør) og Radio Østlendingen AS (øvrige). Kanalene opptrer stort sett samlet, men for å sikre det lokale innholdet har stasjonene ulike nyheter, reklame, identer, bingo, og diverse notiser. Det vil si at om noe skjer i Solør som ikke er interessant for innbyggere i Trysil, skal dette heller ikke kringkastes i Trysil.

Om vår målgruppe

Radio Østlendingen ønsker å nå lyttere i alle aldre, men det største fokuset på ligger på lyttere mellom 20 og 50 år. For å få til dette er vi strenge på hvordan musikk vi spiller, og fokuset ligger på lokal tilstedeværelse.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,07:43:26)