Radio Ohrid (Охрид)

[

Българското Радио в Охрид! 89.0 FM.

]

Основните категории в Радио Охрид са свързани с неща, които всеки от нас има нужда. Това са облекла и модни тенденции, продукти свързани с мебелния бранш, такива които се отнасят до категория техника нашите партньорски програми за реклама и още много други. Ние не робуваме на марки. Търсим изгодния и качествен продукт, който да предложим и на Вас. Защо да не си спестим средства и да ги вложим в друго. Именно тук се сещаме за твърдението, че не сме толкова богати, за да купуваме евтино. Това е точно така! Правилното е да имаме предвид, че изгод... See more

Ohrid FM|89.0
+38946265505
Климент Охридски бр.2 Охрид Македонија 6000
last update
[2023-09-28 06:30:18]
Основните категории в Радио Охрид са свързани с неща, които всеки от нас има нужда. Това са облекла и модни тенденции, продукти свързани с мебелния бранш, такива които се отнасят до категория техника нашите партньорски програми за реклама и още много други. Ние не робуваме на марки. Търсим изгодния и качествен продукт, който да предложим и на Вас. Защо да не си спестим средства и да ги вложим в друго. Именно тук се сещаме за твърдението, че не сме толкова богати, за да купуваме евтино. Това е точно така! Правилното е да имаме предвид, че изгодното не винаги значи, че е най-евтино. Ние се опитваме да намерим този вид продукти за Вас, които са с високо качество, но на достатъчно ниска цена.

Пускаме нашите агенти в действие и правим анализ на ситуацията. Представяме, предлагаме и очакваме Вашите конкретни мнения и предложения, така че да има максимално полезно действие от статиите, които подготвяме за Вас. Радио Охрид е сайта за хората, които ценят парите и ги харчат абсолютно разумно. Приветстваме Ви с това!
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,23:12:27)