Radio City FM

[

Listen Live

]

CityFM este un post de nisa, pe formatul rock hit radio station, fiind o altenativa la posturile comerciale ale momentului. CityFM isi asuma rolul social de a asigura mediul de propagare a valorilor culturale contemporane exprimate prin sound-ul si ritmul specific muzicii rock. Cautam sa detectam, sa selectam si sa promovam numai ceea ce merita recunoastere, avand ca barometru considerentele profesionale ale expertilor in domeniu. Incercam sa agregam si sa mentinem o echipa profesionista care sa asigure continuu atat calitatea emisiei cat si va... See more

Bucuresti FM|106.2
021310.20.03
Calea Victoriei nr. 155, Tronson 6, Etaj 11, Sector 1, Bucuresti
CityFM este un post de nisa, pe formatul rock hit radio station, fiind o altenativa la posturile comerciale ale momentului.

CityFM isi asuma rolul social de a asigura mediul de propagare a valorilor culturale contemporane exprimate prin sound-ul si ritmul specific muzicii rock. Cautam sa detectam, sa selectam si sa promovam numai ceea ce merita recunoastere, avand ca barometru considerentele profesionale ale expertilor in domeniu.

Incercam sa agregam si sa mentinem o echipa profesionista care sa asigure continuu atat calitatea emisiei cat si valoarea mesajului transmis.

Suntem responsabili fata de comunitatea in care ne manifestam public incercand sa raspundem asteptarilor celor ce impartasesc valorile noastre si respectand opiniile celor care nu rezoneaza cu sistemul

la care ne raportam. Ne preocupa mediul in care ne manifestam si ne implicam pentru a asigura integritatea acestuia. Promovam numai principii care aduc un castig comunitatii, iar la nivel individual satisfactie, contribuind astfel la starea pozitiva a societatii in care traim. Nu uitam rolul formativ si educativ care ne revine, incercand sa conlucram complementar cu institutii de informare si cultura.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,23:07:22)