Radio Latin Amerika (RLA)

[

Listen Live

]

Radio Latin-Amerika er norges største minoritetsradio og er blant de eldste lokalradioer i Oslo. Programmenyen består av musikk, nyheter, sport, program for barn og ungdom, gjester, direkte sendinger når viktige begivenheter skal “på lufta” (valg, møter, konsert, fotballkamper) og mye mer. Radio Latin-Amerika registrerer en stadig økning i lytteroppslutningen. Dette mener vi kommer av at musikken vi spiller er behagelig, variert, eksotisk og foretrekkes av et stort publikum. Kanalen drives på idealistisk grunnlag og har nærmere 50 frivillige ... See more

Oslo FM|105.8
22110445
Torshov 0412OsloPostboks 50Norge
Radio Latin-Amerika er norges største minoritetsradio og er blant de eldste lokalradioer i Oslo. Programmenyen består av musikk, nyheter, sport, program for barn og ungdom, gjester, direkte sendinger når viktige begivenheter skal “på lufta” (valg, møter, konsert, fotballkamper) og mye mer.



Radio Latin-Amerika registrerer en stadig økning i lytteroppslutningen. Dette mener vi kommer av at musikken vi spiller er behagelig, variert, eksotisk og foretrekkes av et stort publikum. Kanalen drives på idealistisk grunnlag og har nærmere 50 frivillige medarbeidere.



Hvert år arrangerer vi flere konserter og “party” på Rockefeller, John Dee, Cosmopolite og Belleville. Vi samarbeider med Film fra Sør Festivalen, Oslo World Music Festival, SOS Rasisme/17. mai for alle konsert på Kuba, Rikskonsertene, Oslo kommune, Avisa Utrop, etc.



2007 har Radio Latin-Amerika hatt sendinger på følgende språk: norsk, spansk, portugisisk, engelsk, fransk, italiensk, islandsk og samisk. Du kan høre oss daglig på FM 105,8 i Oslo og de nærmeste fylker, FM 92.10 over kabelselskap “Get”, og 24 timer radio internet www.radiolatinamerika.no.



Radio Latin-Amerika er medlem av FMN (Foreningen for minoritetsradioer i Norge), AIR (Asociación Interamericana de Radiodifusión), ARCHI og NLRF (Norsk Lokalradio Forbund).



OXLO-PRISEN 2007 TIL RADIO LATIN-AMERIKA Radio Latin-Amerika den første lokalradio som mottar en pris fra Oslo Kommune I november 2007 mottok Radio Latin-Amerika OXLO-Prisen for den innsatsen radiostasjonen gjør for å skape en romsligere by fri for rasisme og fordommer. Prisen ble utdelt av Oslos ordfører Fabian Stang og er på kr. 50.000.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,23:03:56)