Radio Los

[

Listen Live

]

LOS staat voor Lokale Omroep Spakenburg, ofwel kortweg Omroep Spakenburg. De LOS is de lokale omroep voor Bunschoten-Spakenburg en omstreken. De LOS is een vrijwilligersomroep, die met een groep enthousiaste medewerkers radio- en televisieprogramma's over en voor de gemeente Bunschoten maken. De toegevoegde waarde van de LOS is dat het lokale gebeurtenissen bij u thuis brengt, in beeld en geluid. Het is geen ver van mijn bed-show, maar de lokaliteiten staan altijd dichtbij. Deze laatste twee woorden vormen niet voor niks onze slogan: De LOS alt... See more

Spakenburg FM|107.5
033-2987171
Prins Johan Frisostraat 14 - 16 Spakenburg Utrecht Nederland 3751 DP
LOS staat voor Lokale Omroep Spakenburg, ofwel kortweg Omroep Spakenburg. De LOS is de lokale omroep voor Bunschoten-Spakenburg en omstreken. De LOS is een vrijwilligersomroep, die met een groep enthousiaste medewerkers radio- en televisieprogramma's over en voor de gemeente Bunschoten maken.

De toegevoegde waarde van de LOS is dat het lokale gebeurtenissen bij u thuis brengt, in beeld en geluid. Het is geen ver van mijn bed-show, maar de lokaliteiten staan altijd dichtbij. Deze laatste twee woorden vormen niet voor niks onze slogan: De LOS altijd dichtbij!

Daarbij vergeten we natuurlijk niet de wereld om ons heen, want de gemeente Bunschoten is geen eiland Bunschoten-Spakenburg is evenwel te klein om 24 uur lang lokaliteiten te kunnen brengen. Daarom heeft LOS-radio een raamprogramma, wat verzorgd wordt door de regionale omroep Radio M Utrecht. Ook daarin is er aandacht voor Bunschoten-Spakenburg, de regio, Nederland en de wereld. Dus eigenlijk kunt u uw radio de gehele dag op de vertrouwde frequentie van de LOS laten staan, FM 107.5 in de ether en FM 102.4 via de kabel.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,23:02:23)