Radio Roulette FM

[

Listen Live

]

Roulette FM is de publieke streekomroep voor De Bilt, Bilthoven, Groenekan, Maartensdijk, Hollandsche Rading, en Westbroek. We zijn in de driehoek Hilversum - Utrecht - Amersfoort in de ether te beluisteren op 106.6 FM. Roulette FM is het enige lokale medium dat alle woonkernen van de gemeente De Bilt dekt. Voor nieuws uit de regio kun je 24 uur per dag bij ons terecht. Via de radio, via de televisie (Roulette TV De Bilt ) en op deze website. Maar we zijn we natuurlijk vooral het leukste radiostation van Midden-Nederland. Met 24 uur per dag muz... See more

Bilthoven FM|106.6
030-2281995
Grote Beer 33a3721 RM BilthovenPostbus 1693730 AD De Bilt
Roulette FM is de publieke streekomroep voor De Bilt, Bilthoven, Groenekan, Maartensdijk, Hollandsche Rading, en Westbroek. We zijn in de driehoek Hilversum - Utrecht - Amersfoort in de ether te beluisteren op 106.6 FM. Roulette FM is het enige lokale medium dat alle woonkernen van de gemeente De Bilt dekt. Voor nieuws uit de regio kun je 24 uur per dag bij ons terecht. Via de radio, via de televisie (Roulette TV De Bilt ) en op deze website.

Maar we zijn we natuurlijk vooral het leukste radiostation van Midden-Nederland. Met 24 uur per dag muziek, nieuws uit binnen- en buitenland, nieuws uit de regio en de leukste uit-tips in onze dagelijkse Uit-agenda.

Bij Roulette FM zijn ongeveer 40 mensen voor en achter de schermen actief om er voor te zorgen dat je continu onze uitzendingen kunt volgen via radio, televisie en het internet.

Wil je weten hoe je ons kunt ontvangen op de radio? Klik dan hier voor een overzicht van de juiste radiofrequenties.

Bent u een ondernemer in de regio? Dan kan Roulette FM u wellicht van dienst zijn. Klik hier voor meer informatie over adverteren op Roulette FM.

Roulette FM Frequenties



Roulette FM in de ether: 106.6 FM

Roulette FM is te ontvangen via 106.6 FM in de ether in het gebied tussen Amersfoort - Utrecht - Hilversum.

Roulette FM via de kabel: 101.9 FM

Roulette FM is in De Bilt, Bilthoven, Maartensdijk, Hollandsche Rading, Westbroek en Groenekan te ontvangen via de kabelfrequentie 101.9 FM.

Roulette FM via glasvezel: 88.10 Mhz (XMSnet)

Roulette FM is sinds kort ook te ontvangen via het digitale glasvezelnet werk van XMSnet via de frequentie 88.10 Mhz.

© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,23:02:12)