Language:
Listen radio onlineRTW FM


RTW FM
Rating :5.00
 


Last updated:
2012-06-16 21:43:27
Country: NetherlandsListen to radio stations broadcasting from Netherlands
City: Waddinxveen
Address: Postbus 3302740 AHWaddinxveen
FM (MHz): 105.8
Genre: Bluegrass
Phone: 0182-610379
Language of broadcast: Dutch
E-mail: info@rtw.nl
Website:  www.rtw.nl
Description: RTW FM is de lokale Omroep voor de Gemeente Waddinxveen. De officiële naam is Stichting Lokale Omroep Waddinveen. De omroep is in 1986 opgericht en is gevestigd in Waddinxveen op de Tollenslaan nummer 2 nabij de Staringlaan. Wij verzorgen 24 uur per dag en 7 dagen per week muziek en informatie uit Waddinxveen en omgeving.

RTW FM is een publieke zender, dit betekent dat er krachtens de Mediawet een Programma Bepalend Orgaan (PBO) is ingesteld. De Programmaraad zoals het PBO ook wordt genoemd is te vergelijken met een Raad van Commissarissen. Haar belangrijkste taak is controle en advisering aan het bestuur van de Stichting. Tevens controleert het orgaan of alle maatschappelijke stromingen aanwezig in de gemeente Waddinxveen in de programmering aan bod komen.

Naast een Programmaraad heeft de omroepstichting natuurlijk ook een bestuur. Zoals elk bestuur houdt zij zich bezig met het beleid en de strategie van de omroep. In het bestuur hebben personen zitting met specifieke vakkennis, kwaliteiten en/of kennis van de omroep.


Related Stations:


Comment:


Listen online RTW FM

Windows Media Player

Install WMP


Station not playing? Try to open ASX file on your computer - listen.asx

Winamp Media Player

Install Winamp


Station not playing? Try to open M3U file on your computer - listen.m3u

open player in new window

Favorites