Radio Vlistam

[

Onze laatste uitzenddag was 30 mei 2015. Per heden zijn wij gefuseerd met RTV Krimpenerwaard.

]

Vlistam Radio is "het Radiostation uit het Snelkloppend Hart van de Krimpenerwaard" en is bijzonder actief in de regio!! Vlistam Radio verzorgd elke dag eigen uitzendingen en brengt tijdens de uitzendingen van maandag tot en met zondag het laatste nieuws uit de regio. De medewerkers van Vlistam zijn allen goed bekend in de regio en weten wat er speelt. Hierdoor kan Vlistam het laatste nieuws uit de directe omgeving brengen. Vlistam Radio brengt niet alleen het nieuws op politiek en regionaal niveau maar ook het nieuws bij jou op de hoek van de ... See more

Stolwijk FM|105.5
+31182342121
Postbus 202850 AA Haastrecht
last update
[2023-12-09 05:21:48]
Vlistam Radio is "het Radiostation uit het Snelkloppend Hart van de Krimpenerwaard" en is bijzonder actief in de regio!!

Vlistam Radio verzorgd elke dag eigen uitzendingen en brengt tijdens de uitzendingen van maandag tot en met zondag het laatste nieuws uit de regio. De medewerkers van Vlistam zijn allen goed bekend in de regio en weten wat er speelt. Hierdoor kan Vlistam het laatste nieuws uit de directe omgeving brengen. Vlistam Radio brengt niet alleen het nieuws op politiek en regionaal niveau maar ook het nieuws bij jou op de hoek van de straat. Daarnaast wordt door de medewerkers zorgvuldig de muziek uitgezocht van de mooiste popklassiekers, gecombineerd met de laatste hits en de lekkerste muziek uit de jaren zestig, zeventig, tachtig en negentig en natuurlijk niet te vergeten het vaderlands product en de hits van nu. Er wordt een dusdanige selectie in platen gemaakt dat het station voor iedereen beluisterbaar is zonder dat het irriteert.

De uitzendingen van Vlistam Radio zijn te beluisteren op de Fm 105,5 MHz. via de ether en op de 105,9 MHz via de kabel van het Goudse Kabelnet en wereldwijd via de live stream op internet.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,23:01:50)