Language:
Listen radio onlineNens FM


Nens FM
Rating :5.00
 


Last updated:
0000-00-00 00:00:00
Country: NetherlandsListen to radio stations broadcasting from Netherlands
City: Noordwijk-Binnen
Address: Postbus 225 2200 AE Noordwijk
FM (MHz): 105.3
Genre: Europe
Phone: 071-3614858
Fax: 071-3648803
E-mail: redactie@nens.nl
Website:  www.rtvnens.nl www.nens.nl
Description: Nens is de omroep voor Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk. Vroeger heetten wij Noordwijk Radio, maar die naam past niet meer. Nens maakt namelijk niet alleen radio, maar ook een kabelkrant met teletekst en een website. Die diverse media worden door ruim 80 vrijwilligers met veel liefde verzorgd. En tegenwoordig hebben we voor een beperkt aantal uren ook betaalde krachten. Alle werkzaamheden worden verricht vanuit de studio aan de Losplaatsweg 13 in Noordwijk. Daar zijn twee moderne radiostudio's en alle apparatuur voor kabelkrant en teletekst.

Nens richt zich in hoofdzaak op lokale informatie. Dat doen we door middel van radioprogramma's met nieuws en actualiteiten, sport, infotainment, politiek en portretprogramma's. Op de kabelkrant zijn er drie hoofdrubrieken: nieuws, sport en de agenda. Nens is een publieke omroep en dat betekent dat wij inwoners zo veel mogelijk proberen te informeren. Daarnaast brengen wij veel culturele programma's en vormt de muziek op Nens een onmisbare rol wat betreft het amusement. Kortom: wat je op Nens hoort, hoor je nergens. Of heeft u recent nog nieuws op radio 1 gehoord over Noordwijk? Of nieuws over Noordwijkerhout op Radio West? En welke andere krant brengt elke dag - gratis en direct in huis - het laatste nieuws over Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk? Wij dus!

En hoe zit dat dan met de kwaliteit? Nou, ook dat zit bij Nens goed. Regelmatig zijn er cursussen die gegeven worden door professionals. En we zijn voortdurend bezig om de kwaliteit - waar dat nodig is - te verbeteren. Voor radio heb je veel mensen en helaas ook veel geld nodig. Wij kunnen altijd medewerkers gebruiken. Interesse? Mail naar info@nens.nl.

Wat betreft het geld? Ondernemers die eindelijk eens willen adverteren met resultaat zitten bij ons goed. Een volledige pagina in kleur op elke gewenste dag van de week, het kan allemaal op de kabelkrant van Nens tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Reclame op de radio komt ook direct bij de potentiële klant aan, want een pagina snel omslaan is er bij radio niet bij. Verder zijn er adverteermogelijkheden op de website en op teletekst. Informeer als ondernemer ook naar de aantrekkelijke pakketkorting.


Related Stations:


Comment:


Listen online Nens FM

Windows Media Player

Install WMP


Station not playing? Try to open ASX file on your computer - listen.asx

open player in new windowFavorites