Radio Koekoeroe

[

Listen Live

]

Koekoeroe Reedio is een onafhankelijk vrij radiostation dat in 1996 in Leiden werd opgericht. Als baken in de strijd tegen de commerciële terreur en de algehele zombificering van de media verrijkt Koekoeroe Reedio de ethergolven met een breed scala aan schitterende informatieve en muzikale programma's. Koekoeroe Reedio informeert over akties, verzet, milieustrijd, tegencultuur, Leidse politiek, feminisme, censuur, anti-fascisme, inheemse volken, geheime diensten, sociale bewegingen en meer fenomenen waarover je doorgaans weinig hoort bij andere... See more

Leiden FM|97.4
Postbus 2228 2301 CE Leiden
last update
[2023-03-16 16:30:26]
Koekoeroe Reedio is een onafhankelijk vrij radiostation dat in 1996 in Leiden werd opgericht. Als baken in de strijd tegen de commerciële terreur en de algehele zombificering van de media verrijkt Koekoeroe Reedio de ethergolven met een breed scala aan schitterende informatieve en muzikale programma's.

Koekoeroe Reedio informeert over akties, verzet, milieustrijd, tegencultuur, Leidse politiek, feminisme, censuur, anti-fascisme, inheemse volken, geheime diensten, sociale bewegingen en meer fenomenen waarover je doorgaans weinig hoort bij andere zenders.

Daarnaast draaien we veel muziek: ska, punk, reggae, wereldmuziek, metal, dub, techno, noise, folk, dance, etc.

Geen rottige telefoonspelletjes, beurs of weerberichten, reclames en andere onzin.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,23:01:24)