Radio Den Haag FM 95.9

[

Listen Live

]

Met Den Haag TV, Den Haag FM en FunX laat Stadsomroep Den Haag zich steeds meer zien en horen in Den Haag. Maar Stadsomroep Den Haag doet dit niet alleen; de omroep is niet alleen voor Hagenaars maar ook door Hagenaars. Aan de Calandstraat groeit een Multi Media Centrum dat steeds meer geluid en beeld bij de Haagse bevolking thuis brengt. Stadsomroep Den Haag bestaat naast het Bestuur en de Commissie Programmering uit een zevental medewerkers dat de dagelijkse activiteiten uitvoert. In oktober 2003 heeft Stadsomroep Den Haag subsidie van de Mon... See more

The Hague FM|95.9
(070)3174949
Calandstraat 1 ,2521 AD Den Haag
Met Den Haag TV, Den Haag FM en FunX laat Stadsomroep Den Haag zich steeds meer zien en horen in Den Haag. Maar Stadsomroep Den Haag doet dit niet alleen; de omroep is niet alleen voor Hagenaars maar ook door Hagenaars. Aan de Calandstraat groeit een Multi Media Centrum dat steeds meer geluid en beeld bij de Haagse bevolking thuis brengt.

Stadsomroep Den Haag bestaat naast het Bestuur en de Commissie Programmering uit een zevental medewerkers dat de dagelijkse activiteiten uitvoert.

In oktober 2003 heeft Stadsomroep Den Haag subsidie van de Mondriaan Stichting, de gemeente Den Haag en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) van de Europese Unie gekregen. Hiermee kan de omroep zich de komende jaren aan het Haagse publiek presenteren.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,23:01:18)