Radio HTV FM

[

Listen Live

]

HTV Radio wil er op de eerste plaats zijn voor alle luisteraars uit Huissen en Lingewaard. Inmiddels weten we echter ook dat we luisteraars trekken die onze regio kennen. Zij willen vanaf een andere plaats in Nederland of daarbuiten op de hoogte blijven van alles wat er hier gebeurt en luisteren geregeld mee via de internet live stream. Ons aanbod van programma’s is doelbewust zeer gevarieerd, van klassiek tot de huidige top40-muziek. We willen de luisteraar namelijk informeren over al het lokale nieuws en de diverse doelgroepen die onze gemeen... See more

Huissen FM|103.0
0263257916
Kampstuk 56852 AC Huissen
HTV Radio wil er op de eerste plaats zijn voor alle luisteraars uit Huissen en Lingewaard. Inmiddels weten we echter ook dat we luisteraars trekken die onze regio kennen. Zij willen vanaf een andere plaats in Nederland of daarbuiten op de hoogte blijven van alles wat er hier gebeurt en luisteren geregeld mee via de internet live stream.

Ons aanbod van programma’s is doelbewust zeer gevarieerd, van klassiek tot de huidige top40-muziek. We willen de luisteraar namelijk informeren over al het lokale nieuws en de diverse doelgroepen die onze gemeente rijk is. ’Voor ieder wat wils’ is ons devies! Op de pagina programmering ziet u welke programma’s momenteel draaien.

Er zijn ook nog wat programma’s in de maak. Zo wordt er momenteel een sportprogramma ontwikkeld, alsmede een programma over kerk en samenleving. Ook is er binnenkort een multicultureel programma te verwachten en een programma over rockmuziek.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:59:56)