Radio Simone 91.3 FM

[

Listen Live

]

Simone FM is het regionale commerciële radiostation van Noord- en Oost-Nederland. Eind 2003 heeft Simone FM een vergunning gekregen voor drie etherfrequenties met opstelplaatsen in Groningen, Kiel-Windeweer en Klazienaveen. Hierdoor zijn we te ontvangen in nagenoeg geheel Groningen en Drenthe en het Noord-Oosten van de provincie Friesland en Overijssel. Voordat Simone FM de drie etherfrequenties bemachtigde waren we al enkele jaren actief op het het kabelnetwerk van Ziggo (toen nog Essent Kabelcom, later @home). Eerst in de plaats Emmen en oms... See more

Emmen FM|91.3
(0591)652025
Nijbracht 1387821 CE Emmen
Simone FM is het regionale commerciële radiostation van Noord- en Oost-Nederland. Eind 2003 heeft Simone FM een vergunning gekregen voor drie etherfrequenties met opstelplaatsen in Groningen, Kiel-Windeweer en Klazienaveen. Hierdoor zijn we te ontvangen in nagenoeg geheel Groningen en Drenthe en het Noord-Oosten van de provincie Friesland en Overijssel.

Voordat Simone FM de drie etherfrequenties bemachtigde waren we al enkele jaren actief op het het kabelnetwerk van Ziggo (toen nog Essent Kabelcom, later @home). Eerst in de plaats Emmen en omstreken, later in de plaats Stadskanaal en omstreken. Sinds 31 januari 2006 is Simone FM in bijna de gehele provincies Groningen en Drenthe via de kabel te ontvangen. Sinds 31 augustus 2007 heeft Simone FM er een vierde FM etherzender bijgekregen op de 93.4 FM vanuit Hardenberg. Hierdoor zijn we sindsdien in de ether ook te ontvangen in Zuid-West Drenthe en de kop van Overijssel. Uiteraard kun je ook via internet naar Simone FM luisteren (en kijken!). Voor een overzicht van al onze frequenties klik hier.

Format

Simone FM zendt 24 uur per dag uit met een aangename mix van muziek voor de primaire doelgroep van 20-49 jaar. De uitzendingen worden aangevuld met het ANP-Nieuws (landelijk en regionaal) en op de regio gerichte informatie, zoals de lokale verkeersinformatie. Ook worden er regelmatig prijzen weggegeven. De uitzendingen tussen 07.00 uur en 19.00 uur (op vrijdag en zaterdag zelfs tot 21:00 uur) worden live gepresenteerd. Zie ook de programmering.

Simone FM hanteert de slogan "Echte Radio". De luisteraar krijgt namelijk bijna direct waar hij/zij om vraagt. Interactie met de luisteraar en aan diens wensen voldoen staat hoog in het vaandel bij Simone FM. We draaien (bijna) alles, van Metallica tot Frans Bauer en van house tot Strauss. Dit aangevuld met vlotte presentatoren, (regio)nieuws en informatie en reclame maakt "Echte Radio".

Veel luisterplezier met Simone FM!
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:59:39)