Radio Twickelstad FM

[

Listen Live

]

Twickelstad FM zag het eerste levenslicht in 1991. Een aantal enthousiaste radiofanaten zag in de toenmalige gemeente Stad Delden de ultieme uitlaatklep voor hun grootste hobby: radiomaken. Na een periode van intensieve voorbereidingen kreeg de initiatiefgroep uiteindelijk groen licht om te gaan uitzenden in Delden. Het was 3 april 1993 toen de eerste officiële uitzending van de nieuwe omroep on-air ging, toen nog vanuit de studio aan de Vossenbrink in Delden. Ondanks de slechte isolatie en hoge inbraakgevoeligheid van het studiocomplex is hier... See more

Delden FM|88.1
074-3764949
Postbus 7 7490 AA Delden
Twickelstad FM zag het eerste levenslicht in 1991. Een aantal enthousiaste radiofanaten zag in de toenmalige gemeente Stad Delden de ultieme uitlaatklep voor hun grootste hobby: radiomaken. Na een periode van intensieve voorbereidingen kreeg de initiatiefgroep uiteindelijk groen licht om te gaan uitzenden in Delden. Het was 3 april 1993 toen de eerste officiële uitzending van de nieuwe omroep on-air ging, toen nog vanuit de studio aan de Vossenbrink in Delden. Ondanks de slechte isolatie en hoge inbraakgevoeligheid van het studiocomplex is hier op enthousiaste en altijd professionele manier radio gemaakt.

In de loop der jaren is Twickelstad FM uitgegroeid tot een professioneel, regionaal en commercieel radiostation met een vaste schare luisteraars. Muziek uit de jaren '70 en '80 staat centraal. Twickelstad FM draait naast alle hits ook díe muziek die je even vergeten was. Met elke twee uur de Schietschijf, sinds jaar en dag de term voor een plaat die we je niet willen onthouden en dus een week lang grijs draaien, bijgestaan door allerlei leuke radioacties.

Tot op de dag van vandaag zijn we niet te stoppen. En dat houden ook nog wel even vol!
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:59:35)