Radio Dijkland 91.4 FM

[

Lokale Omroep voor De Gemeente Zaltbommel

]

Dijkland FM zendt programma's uit voor de inwoners van haar verzorgingsgebied, welke de gehele gemeente Zaltbommel omvat. In het weekend de gehele dag, op werkdagen voornamelijk 's avonds. De programma's worden gemaakt door mensen uit de gemeente Zaltbommel en omgeving. Zij maken prettig luisterbare, lokale radio met aandacht voor verenigingen, organisaties, gebeurtenissen en nieuws uit Zaltbommel en de regio. Nieuws dat vaak niet wordt gebracht door regionale of landelijke media omdat zij een veel groter gebied moeten verslaan. Dijkland FM... See more

Zaltbommel FM|91.4
+31418511008
last update
[2024-02-09 05:45:29]
Dijkland FM zendt programma's uit voor de inwoners van haar verzorgingsgebied, welke de gehele gemeente Zaltbommel omvat. In het weekend de gehele dag, op werkdagen voornamelijk 's avonds.



De programma's worden gemaakt door mensen uit de gemeente Zaltbommel en omgeving. Zij maken prettig luisterbare, lokale radio met aandacht voor verenigingen, organisaties, gebeurtenissen en nieuws uit Zaltbommel en de regio. Nieuws dat vaak niet wordt gebracht door regionale of landelijke media omdat zij een veel groter gebied moeten verslaan.



Dijkland FM is 24 uur per dag in de lucht. Alle programma's zijn van Dijkland FM zelf. Van maandag t/m vrijdag is 's morgens en 's middags via onze frequenties de raamprogrammering te beluisteren.



De programmering

Voor een overzicht van alle door Dijkland FM gemaakte programma's is er een aktueel uitzendschema, zie hiervoor het menu.



Medewerkers

De programma's van Dijkland FM worden gemaakt door vrijwilligers, mensen zoals u en ik die naast een baan of studie als vrijetijdsbesteding voor het maken van radioprogramma's hebben gekozen.



Dijkland FM blijft zoeken naar nieuwe medewerkers om het programma-aanbod nog verder uit te breiden. Als lokale omroep zijn we volgens de mediawet verplicht een groot deel van alle zendtijd in te vullen met informatieve programma’s. Wanneer er een nieuw programma van start gaat, wordt er naar gestreefd om aan deze voorwaarde te voldoen.



Een overzicht van onze medewerkers en wat zij doen is te vinden op de medewerkers pagina, in het menu. U kunt zich middels ons e-mailadres aanmelden als vrijwilliger. Vermeld wel duidelijk een reply-adres of een telefoonnummer. Er zal dan zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen. Vermeld tevens naar welk mediaonderdeel je interesse uitgaat.



Ontvangstmogelijkheden

Omdat Dijkland FM een etherzender heeft, zijn de programma's in de omgeving van Zaltbommel op elke radio te ontvangen via de frequentie 106.6 MHz. Ook kan via de kabel in de gehele gemeente via 91.4 MHz naar de programma's geluisterd worden. De programma's zijn ook nog te horen op het kanaal van Dijkland TV als daarop Tekst TV wordt uitgezonden.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:58:23)