Radio City

[

Listen Live

]

“Dozvolite da i Vase culo sluha progovori-slusate radio City”, prvi put se culo u etru na frekvenciji 107.3 tacno u podne 06.oktobra 2004.godine. Iako smo danima unatoc tome emitovali experimentalni program, isprobavajuci emisionu opremu i ujedno osluskujuci puls nasih buducih slusalaca, bili smo ipak ne malo iznenadjeni desetinama i desetinama cestitki koje su u toku dana pristizale na nase telefone. Od toga trenutka, u nasoj zoni pokrivanja, vise nista nije bilo isto.Svakog narednog dana sve sigurnije smo zauzimali mjesto najslusanije gradske... See more

Podgorica FM|107.3
020268874
Vijenac Kosovskih junaka 6. 16/64Podgorica
“Dozvolite da i Vase culo sluha progovori-slusate radio City”, prvi put se culo u etru na frekvenciji 107.3 tacno u podne 06.oktobra 2004.godine. Iako smo danima unatoc tome emitovali experimentalni program, isprobavajuci emisionu opremu i ujedno osluskujuci puls nasih buducih slusalaca, bili smo ipak ne malo iznenadjeni desetinama i desetinama cestitki koje su u toku dana pristizale na nase telefone.

Od toga trenutka, u nasoj zoni pokrivanja, vise nista nije bilo isto.Svakog narednog dana sve sigurnije smo zauzimali mjesto najslusanije gradske muzicke stanice.

I odrzali smo jos jedno veliko obecanje!Nismo podlegli iskusenjima ulaska u komercijalne i alternativne muzicke pravce, u sund i eksploataciju muzike koja nema razloga da postoji.

Ni danas, kao ni na pocetku, ne prihvatamo bilo kakve produkcijske pokusaje, niti prihvatamo reklamne spotove nesigurnih proizvodjaca. Dakle, trudimo se da u reklamnom prostoru ne prodajemo svojim slusaocima maglu, vec proizvod sa kojime ce zaista biti zadovoljni, I vjerovatno smo jedini koji o tome vode iskljucivu brigu.

Muzicki program radija je osudjen na muziku strane produkcije, na hitove i obilje noviteta koje plasiraju svjetski muzicki centri. Jedini orijentir gradskim klubovima, upravo je radio City. Ono sto na njemu vec niste culi, ne zasluzuje ni da postoji i tako ce i ostati.

Naravno da pratimo i domacu muzicku scenu. U samom pocetku ona je bila za nas neinteresantno gradivo, no, nismo racunali na Danijela, Milenu, Bezimene, Delica, Sergeja, Bokija i sve ostale danas vec dobro znane izvodjace sa ovih prostora koji se jednostavno nisu niti mogli niti smjeli zapostaviti. Samo zbog njih, otvorili smo vrata i za odredjene izvodjace sa ex-yu prostora i vec odavno ta vrsta muzike zastupljena je u programu sa nekih 20 procenata.

Od nas, kao radija muzickog profila,nije se ni ocekivalo da pratimo svu onu silnu politiku koja nas je pratila predhodnih godina,pa je kod nas jednostavno niste ni mogli cuti.Ostali smo gluvi na sve sto nije muzika za Vase usi.Ali ste i te kako mogli da uzivate uz city teme,identifikaciju,rockin'chair,midnight shot ili jednu od najslusanijih formi nedeljom uvece “medena vremena”..

Od ove jeseni, jeseni 2009-e, obogacujemo svoju programsku shemu upravo onim programima koje ste kroz poruke i mailove prepoznali kao nase mane..

Vec od 09-og mjeseca startuju radarska kontrola, audicija live, nocni programi, ezos i par licencnih formata za koje garantujemo da ce vrlo brzo biti nesto sto se apsolutno ne propusta ni jednoga dana!

I jos nesto.. Vrlo brzo, u narednih par mjeseci, bicete svjedoci prvog pravog radijskog hit reality shou-a, a na koji autorska prava polaze upravo radio City. Sasvim sigurno program cija se nijedna jedina sekunda ne propusta, visokobudzetni shou koji donosi novac... Pozelis radio,dobijes city..
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,07:26:11)