Language:
Listen radio onlineBudva


Budva
Rating :5.00
 


Last updated:
2012-06-16 21:40:02
Country: MontenegroListen to radio stations broadcasting from Montenegro
City: Zgrada
Address: Zgrada BSPJadranski putBudva, Crna Gora
FM (MHz): 98.7
Genre: Public
Phone: (086) 452-025
Fax: (086) 452-024
Language of broadcast: Multilingual
Website:  www.radiobudva.fm
Description: Govoriti danas o Radio Budvi zadovoljstvo je iz više razloga.

Najprije, 2008. godine naša medijska kuća će obilježiti 20 godina postojanja, i taj jubilej dočekujemo kao zreo i zaokružen medij velikog potencijala.

Radio Budva je najbolje opremljeni javni servis u Crnoj Gori. Prostorije koje su namjenski građene za našu medijsku kuću gradjene su po standardima profesije, a naša novinarska ekipa i tonski realizatori imaju na raspolaganju dva potpuno opremljena studija i režije, iz kojih se može emitovati program.

U studijsku tehniku je poslednjih godina uloženo puno sredstava. Takođe, naša emisiona tehnika je obnovljena, kupljeni su novi predajnici, reparirani antenski sistemi, riješen je problem čestog nestanka električne energije instaliranjem tehnike koja i u tim uslovima omogucava emitovanje programa.

Ipak, sve ovo su samo preduslovi za maksimalno angažovanje naše novinarske ekipe, i vrlo kvalitetne ekipe tonskih i muzičkih realizatora, koja svakodnevno, 365 dana u godini, sa dvije frekvencije,98,7 i 106 Mhz, emituje program kao lider informisanja građana Budve.

Radio Budva danas ima 21 stalno zaposlenog radnika, od čega deset u novinarskoj ekipi, i tri tonsko - muzička realizatora. Našoj ekipi se, posebno u ljetnjim mjesecima, pridruzuju i honorarni saradnici.


Related Stations:


Comment:


Listen online Budva

Windows Media Player

Install WMP


Station not playing? Try to open ASX file on your computer - listen.asx

open player in new window

Favorites