Language:
Listen radio onlineRavel (Радио Равел)


Ravel (Радио Равел)
Rating :5.00
 


Last updated:
2012-06-16 21:39:04
Country: MacedoniaListen to radio stations broadcasting from Macedonia
City: Skopje
Address: НОБЕЛОВА БР. 51000 СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
FM (MHz): 96.0
Genre: Classic Rock
Phone: 30 60 400
Language of broadcast: Macedonian
E-mail: info@radioravel.com.mk
Website:  www.radioravel.com.mk
Description: Радио Равел својата одисеја во скопскиот етер ја започна во годината 1994.

Радио Равел постои за да информира, едуцира, сервисира, релаксира...постои за да продуцира фини чувства кај публиката...постои за да ја намали и онака сé поприсутната агресија. Радио Равел постои за да биде пријател.

Во време на искривени вредности, Радио Равел сé уште се труди да истрае и остане доследен на вистинските и докажани вредности преку сите програмски сегменти.

Токму затоа...


Related Stations:


Comment:


Listen online Ravel (Радио Равел)

Windows Media Player

Install WMP


Station not playing? Try to open ASX file on your computer - listen.asx

Winamp Media Player

Install Winamp


Station not playing? Try to open M3U file on your computer - listen.m3u

open player in new window

Favorites