Radio Pulsas

[

Listen Live

]

Radijo stotyje "Pulsas" dirba - jauna, energinga, išradingumo nestokojanti komanda. Per devynerius stoties gyvavimo metus sukurtas ir įgyvendintas programų tinklelis bei muzikos formatas, skirtas 16 - 55 metų įvairaus išsilavinimo ir pomėgių aukštaičiams. Radijo stoties "Pulsas" programa transliuojama visą parą FM bangų ruože dviem siųstuvais: 96,6 Mhz Panevėžyje ir 107,3 Mhz Biržuose. Mūsų laidų gali klausyti gyventojai ne tik Panevėžio mieste ir rajone, bet ir Pasvalyje, Biržuose, Pakruojyje, Radviliškyje, Kėdainiuose, Ukmergėje, Anykščiuose,... See more

Stackunai FM|107.3
8-685-80322
Respublikos 28, LT-35174 Panevėžys
Radijo stotyje "Pulsas" dirba - jauna, energinga, išradingumo nestokojanti komanda. Per devynerius stoties gyvavimo metus sukurtas ir įgyvendintas programų tinklelis bei muzikos formatas, skirtas 16 - 55 metų įvairaus išsilavinimo ir pomėgių aukštaičiams.

Radijo stoties "Pulsas" programa transliuojama visą parą FM bangų ruože dviem siųstuvais: 96,6 Mhz Panevėžyje ir 107,3 Mhz Biržuose. Mūsų laidų gali klausyti gyventojai ne tik Panevėžio mieste ir rajone, bet ir Pasvalyje, Biržuose, Pakruojyje, Radviliškyje, Kėdainiuose, Ukmergėje, Anykščiuose, Kupiškyje...



Didžiausią klausytojų dalį sudaro 20-59 metų Aukštaitijos gyventojai. Tai yra didžiausia ir aktyviausia perkamoji klausytojų grupė.

Radijo stoties "Pulsas" populiarumą jau įvertino reklamos užsakovai. Su "Pulsu" reklamos srityje bendradarbiauja AB "Lietuvos draudimas", UAB "Statoil-Lietuva", UAB "Mineraliniai vandenys", UAB "Omnitel", UAB „BITĖ“, UAB "Vilniaus prekyba", IKI, "Apranga", UAB "Kelias" ir kt.

Lietuvoje ir užsienyje mus atstovauja didžiausia reklamos agentūra UAB "Video reklamos studija", taip pat UAB "Media House", UAB "Media Pool", UAB "Via Media", UAB „Creative Media Services“, UAB „Reklamos medžiagos“, UAB "OMD Lietuva" ir kt.

Radijo stotis "Pulsas" kartu su garso įrašų studija "Vaitaitau" gamina audioklipus. Nedidelė kaina ir gera kokybė atitinka užsakovo finansines galimybes bei poreikius.

Įvertinus itin didelę klausytojų auditoriją, ir palyginti nedidelius reklamos įkainius, galima daryti išvadą, kad reklamuoti Jūsų siūlomas prekes ir paslaugas, garsinti firmos vardą visoje Aukštaitijoje, geriausia radijo stoties "Pulsas" bangomis. Juolab, kad radijo reklama gali būti ir pagrindinė reklamos forma ir sudėtinė kompleksinės reklamos kampanijos dalis.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:57:13)