Radio Super FM

[

Listen Live

]

Radijo stotis "Super FM" transliuojama Vilniaus mieste ir 80 km spinduliu apie jį. Kiekvienas Lietuvos miestas turi savo radijo stotį: Klaipėda - "Laluna", Kaunas - "Kelyje", Šiauliai - "Saulės radijas" ir t.t. Vilniuje kol kas nei viena regioninė stotis, išskyrus "Super FM", nesulaukė didesnio klausytojų susidomėjimo. Ta, kad "Super FM" reitingai stabiliai auga rodo, kad vilniečiai tokios radijo stoties laukė. Savo transliacijas radijo stotis "Super FM" (perrėmusi radijo stoties "Laisvoji banga" dažnį) pradėjo 2003 04 24 d. "Super FM" grojar... See more

Vilnius FM|99.7
+37067633253
Vilnius, Lukiškių g.5.
Radijo stotis "Super FM" transliuojama Vilniaus mieste ir 80 km spinduliu apie jį. Kiekvienas Lietuvos miestas turi savo radijo stotį: Klaipėda - "Laluna", Kaunas - "Kelyje", Šiauliai - "Saulės radijas" ir t.t. Vilniuje kol kas nei viena regioninė stotis, išskyrus "Super FM", nesulaukė didesnio klausytojų susidomėjimo. Ta, kad "Super FM" reitingai stabiliai auga rodo, kad vilniečiai tokios radijo stoties laukė.

Savo transliacijas radijo stotis "Super FM" (perrėmusi radijo stoties "Laisvoji banga" dažnį) pradėjo 2003 04 24 d. "Super FM" grojaraščio pagrindą sudaro populiariausi iki 10-ies metų senumo klasikiniai Europos hitai. Tai, kad formatas buvo pasirinktas teisingai, įrodo faktas, kad "Super FM" reitingai po stoties pavadinimo pakeitimo ir formato pertvarkymo kiekvieną mėnesį stabiliai kyla. Šiuo metu "Super FM" pasiekia per 100 000 klausytojų per savaitę. Tai reiškia, kad nuo 2003 kovo mėnesio stoties klausomumas padidėjo net 6 kartus!

"Super FM" eteryje neišgirsite įprastų DJ kalbų. Neišgirsite ir žinių. Pagal "Super FM" filosofiją: pagrindinis variklis, skatinantis klausytoją įsijungti radiją, yra MUZIKA! Tad "Super FM" groja TIK muziką, ir nieko daugiau.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:56:57)