Radio European Hit

[

Listen Live

]

European Hit Radio ir vienīgā radiostacija Latvijā, kas sniedz aktuālu, precīzu un plašu informāciju par Eiropā populārākajām dziesmām. Tā ir vienīgā radiostacija, kas ēterā atskaņojamo mūziku izvēlas sekojot objektīviem popularitātes kritērijiem - dziesmu pārdošanas apjomiem, nevis radiostacijas darbinieku gaumei. Tāpēc klausīties European Hit Radio - tas nozīmē skaidri zināt, kas mūzikas industrijā šobrīd ir topā. Zīmolam European Hit Radio ir pieci gadi, jo pirmo reizi radio ar šādu nosaukumu sāka skanēt 2002.gada 1.novembrī. Tolaik radi... See more

Riga FM|104.3
67204404
Elijas iela 17Rīga, LV 1050
European Hit Radio ir vienīgā radiostacija Latvijā, kas sniedz aktuālu, precīzu un plašu informāciju par Eiropā populārākajām dziesmām. Tā ir vienīgā radiostacija, kas ēterā atskaņojamo mūziku izvēlas sekojot objektīviem popularitātes kritērijiem - dziesmu pārdošanas apjomiem, nevis radiostacijas darbinieku gaumei.



Tāpēc klausīties European Hit Radio - tas nozīmē skaidri zināt, kas mūzikas industrijā šobrīd ir topā.



Zīmolam European Hit Radio ir pieci gadi, jo pirmo reizi radio ar šādu nosaukumu sāka skanēt 2002.gada 1.novembrī. Tolaik radiostacijai bija tikai viena frekvence 104.3 FM, kas raidīja Rīgā un tās apkārtnē. Šobrīd European Hit Radio ir dzirdams praktiski visā Latvijā (par to plašāk sadaļā "Kur mēs raidām").



Pirms kļūt par European Hit Radio, frekvencē 104.3 raidošā stacija bija pazīstama kā Super FM, un vēl pirms tam - kā Radio Dejas. Tāpēc droši varam teikt, ka European Hit Radio pirmsākumi ir meklējami jau 1992.gada pavasarī, kad viss aizsākās.



Visus šos gadus radiostacijas vadītājs nemainīgi ir bijis un joprojām ir Uģis Polis. Viņa vadībā European Hit Radio komanda ir izveidojusi šo radiostaciju tādu, kāda tā ir šobrīd - tava mīļākā radiostacija!
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:56:34)