Radio Plusz Marcali

[

A város új médiája

]

A Rádió Plusz Csongrád és Hajdú-Bihar Megye legnagyobb rádiója, mely a nap 24 órájában friss, helyi információkat sugároz 4 frekvencián, immár 2005 óta. Adásunk Szeged, Szentes, Berettyóújfalu és Derecske városában és több, környező településen fogható. Médiacentrumunk korszerű adáslebonyolítási és folyamatirányítási technológiájának köszönhetően egy időben valamennyi frekvenciánkon helyi, helyi érdekeltségű tartalmak hallhatóak, így teljes mértékben a helyi rádiós igényeknek megfelelő, lendületes, zenés és informatív műsor készítünk minden hal... See more

Marcali FM|88.0
+36305555588
6723 Szeged, 23rd tour of Rome
last update
[2023-02-23 20:03:06]
A Rádió Plusz Csongrád és Hajdú-Bihar Megye legnagyobb rádiója, mely a nap 24 órájában friss, helyi információkat sugároz 4 frekvencián, immár 2005 óta.

Adásunk Szeged, Szentes, Berettyóújfalu és Derecske városában és több, környező településen fogható. Médiacentrumunk korszerű adáslebonyolítási és folyamatirányítási technológiájának köszönhetően egy időben valamennyi frekvenciánkon helyi, helyi érdekeltségű tartalmak hallhatóak, így teljes mértékben a helyi rádiós igényeknek megfelelő, lendületes, zenés és informatív műsor készítünk minden hallgatónknak.

Célcsoportunk a 20-39 év közötti férfiakból és nőkből álló sikerorientált fogyasztó, aki szereti a jó zenét, szeret naprakész és tájékozott lenni.

Hallgatóink széles körének köszönhetően, minden hirdetőnknek tudunk olyan reklámidőpontot biztosítani, amelyben üzenete eljut a kívánt célcsoporthoz, a megyében a legnagyobb egyidejű lefedettséggel. Műsorunkban a reklámok elhangzását oly mértékben szerkesztjük, hogy az még nem teher a hallgatóinknak és amely ugyanakkor – és talán pont ezért – hatékony és eredményes üzleti partnereink számára.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:44:14)